DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Fit ala Jessica Biel

Tak for alle jeres input i går til “Fit ala..”. Der kom både royale, danske skuespillerinder, Hollywood celebreties  og Victorias Secret pigerne på bordet. Vi har derfor mange celebreties vi skal igennem i den nærmeste fremtid, skønt!

I denne uge vil jeg dog ligge ud med Jessica Biel siden hun er en kæmpe inspiration for mig. Det er så tydeligt at hun behandler sin krop godt og virkelig er i en flot og muskuløs form på den kvindelig måde. Det er det jeg selv stræber efter når jeg træner og spiser sundt. Samtidigt er hun bare utrolig køn og har den flotteste tøjstil. Altså hele pakken i mine øjne:)

Jessica Biel har dog ikke altid været så trænet som hun er i dag, tværtimod. Det er første de senere år hun virkelig har ændret sin krop markant og er blevet betydeligt mere stærk. Siden 2005 har hun trænet med den kendte og L.A baserede celebritytræner, Jason Walsh, der har transformeret hendes krop fuldstændigt.

Da de startede ud var deres mål at ændre hendes krops proportioner. Jessica Biel havde nemlig indtil da trænet selv ved brug af traditionelle maskiner i centret, hvilket ikke havde haft nogen betydelig effekt. Jason Walsh udviklede derfor nogle bevægelsesøvelser der fik trænet og udviklet hendes krop på samlet vis. Fokus var især på biceps, skuldre og triceps, da Jessica havde tendens til at være meget smal foroven. På bare 3 måneder ændrede dette sig dog markant, og Jessicas krop var flottere end nogensinde før.

Facts:

- Jessica træner både indendørs og udendørs. Hver kropsdel bliver trænet igennem via hundredevis af øvelser. Intensitet er det vigtigste for hende, da man jo som bekendt forbrænder mere jo højere intensitet ens workout er. Hun både cardiotræner, dyrker crossfit og anvender cirkeltræning, så hendes krop hele tiden bliver udfordret. Det handler derfor for hende om at træne i kort tid med maksimum intensitet.

- Jessica elsker endvidere boksning, kampsport og yoga. Om sommeren er hun aktiv på stranden og spiler bl.a. volleyball og strandtennis.

- Jessica spiser en masse små måltider løbende, der primært består af magert kød og grøntsager. Hun spiser eksempelvis havregryn til morgenmad, kyllingsalat til frokost, frugt som snacks og fisk, ris og grøntsager til aftensmad. Derudover supplerer hun op med proteinbars- og shakes efter et træningspas.

- Jessicas krop er eftertragtet af kvinder verden over. Faktisk har netop hendes metode været med til at ændre det kropsideal Hollywood tidligere har besiddet. I dag vil mange kvinder langt hellere være stærke, muskuløse og tonede på kvindelig vis frem for blot tynd.

- Jessica udtaler selv, at der ingen nem veje er til en krop som hendes. Det kræver masser af søvn, sund kost, minimum indtag af alkohol. Det er kedeligt ja, men det virker også.

- Selvom hun er trænet og har opbygget mange muskler, har hun formået at bevare en timeglasfacon hvilket er en stor fordel når hun skal booke filmroller. Det er vel også sådan mange af os selv tænker, når vi stræber efter en stærk og trænet krop? Vi vil jo gerne stadig ligne en kvinde og have former.

Hvad synes I om Jessica Biels form? Er den tilpas eller synes I det er for meget af det gode?

Source: MSN Starlounge, Elle & Fitsugar

Skriv en kommentar

6 kommentarer til “Fit ala Jessica Biel”

 1. walkinrunout skriver:
  2. august 2012 kl. 12:32

  Hun er totalt smuk på alle fronter.
  Jeg er helt klart for muskler, der kan ses…. og ikke bare tynde kroppe. Selv har jeg masser af muskler (de er bare lidt gemt somme tider) men det er jo også fedt, at være stærk og kunne noget med sin krop – ikke kun posere :-)

  • Fit For Livin skriver:
   2. august 2012 kl. 14:04

   Ja hun er virkelig flot! Og jeg har det ligesådan, kan virkelig godt lide muskler til kvinder så længe det ikke bliver for meget. Og fedt du kan mærke dit arbejde har båret frugt og du er stærk, det er en fed følelse :)

 2. Anonym skriver:
  2. august 2012 kl. 13:03

  Jeg synes, hun har en fantastisk krop! Jeg elsker, at der er stigende fokus på stærke kroppe og muskler hos kvinder.
  Jeg har altid dyrket meget sport og følt mig mindre feminin end mine slanke veninder, der ikke lavede noget fysisk aktivt på fast basis. I dag er jeg stolt over, hvad min krop formår, og at jeg er stærkere og i bedre form, når man f.eks. er til hold i fitness med veninderne. Al indsats betaler sig!
  Tak for en virkelig inspirerende blog!

  • Fit For Livin skriver:
   2. august 2012 kl. 14:07

   Tusind tak! Jeg er helt enig med dig! :) Og det er skønt det blevet mere moderne at have muskler som kvinder. Al indsats betaler sig nemlig, og så synes jeg bare det er fedt du kan mærke hvor god form du er i. Tynde mennesker er ikke nødvendigvis lig med sundhed, tværtimod kan man sagtens være tyndfed, og det er heller ikke at foretrække :) Så enig, muskler og træning all the way!

 3. Charlie skriver:
  2. august 2012 kl. 15:12

  Virkelig fedt at du har fundet så meget frem om hendes træningsrutiner og kost! Hun er simpelthen så smuk og så synes jeg at det er sejt at hun står ved at det kræver enormt hårdt arbejde og at man må give afkald på fx alkohol for at få sådan en krop – det er der ingen, der kommer sovende til!

  • Fit For Livin skriver:
   3. august 2012 kl. 13:47

   Det er rigtig sejt! Og jeg elsker også når de siger det som det er, de fleste ved alligevel det kræver hårdt arbejde. Og så er det pludselig også så meget mere fortjent :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin