DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Food festival for jer i Aarhus

Har I hørt om Food Festival for jer der er bosat i Aarhus? Food Festival er Danmarks helt nye nordiske madfestival der finder sted på Tangkrogen i Aarhus d. 7.-9. september 2012. Vi har aldrig været til en madfestival før, men det lyder altså rigtig godt, så tror klart vi skal forbi.

Der er udelukkende fokus på dansk og nordisk mad og det synes jeg virkelig er anderledes, innovativt og et godt initiativ. Der findes så meget lækkert nordisk mad, så hvorfor ikke have fokus på det i højere grad og hvordan vi kan udnytte tilgængelige ingredienser herhjemme? På festivalen samles de bedste danske og nordiske avlere, producenter og kokke, som har ambitioner om at skabe mad af høj kvalitet i balance med naturen.

Man kan  f.eks. tage på tangsafari i Aarhus bugt og tilberede det man fanger sammen med professionelle kokke. Pølsestopning er en anden sjov aktivitet, og så kan man få fif til at stege den perfekte bøf. Man kan også besøge kål- eller salatværkstedet, hvor man kan prøve nye blandinger og smage indenfor planternes verden. Og aller bedst (synes jeg) kan man observere når konditorlandsholdet kreerer lækre kager, så man kan gøre dem kunsten efter. Der er flere inspirerende personer jeg godt kunne tænke mig at møde og lære noget af; f.eks. Annemad, Johan Bülow og Wassim Hallal.

Udover at kunne få smagsprøver på alt mellem himmel og jord, og lære nye fifs til madlavningen,  kan man ligeledes tage madkursuser efter eget niveau, komme i madbiograf, tage på gourmet-picnic langs vandet og meget meget mere. Ifølge Food Festival handler det alt sammen om mad og gode oplevelser, og hvem kan ikke lide mad? ;)

Det finder sted i Aarhus den 7-9 september ved Tangkroen. I kan finde meget mere info om Nordens største madfestival og købe billetter lige her.

NB: Dette indlæg er IKKE sponseret, men blot et rigtig godt initiativ vi gerne vil støtte op om. Jeg håber vi ses derude :)

Skriv en kommentar

5 kommentarer til “Food festival for jer i Aarhus”

 1. Christine Bonde skriver:
  17. august 2012 kl. 10:40

  Ej hvor fedt! Det vil jeg kraftigt overveje at deltage i :-) Dejligt med sådan et godt tip!!

 2. LilleKrille skriver:
  17. august 2012 kl. 10:16

  Det lyder alt for lækkert. Jeg tror, jeg vil prøve at lokke min kæreste med – han er vild med mad :-)

  Hvor ved du om sådan noget fra? :-)

  • Fit For Livin skriver:
   17. august 2012 kl. 10:21

   Det lyder nemlig rigtig lækkert, jeg har aldrig været til sådan noget før :) Jeg fik kendskab til det via Facebook, altså folk der også skulle afsted, og derfor delte begivenheden. Det er jo første gang det holdes, så det er ikke så udbredt endnu.

 3. Amalie skriver:
  17. august 2012 kl. 17:40

  Ej, det kunne jeg da godt finde på, bor 5 min. fra Tangkrogen! :D

  • Fit For Livin skriver:
   18. august 2012 kl. 07:34

   Så kan det være vi ses :) Og lækkert at bo lige siden af.

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin