DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Sund i påsken

Undskyld der intet indlæg kom i går, men vi havde travlt  med familiehygge, påskefrokost og ren afslapning. Faktisk åbnede vi slet ikke vores computere, og jeg kan vitterligt ikke huske hvornår det sidst er sket.

I dag står den på arbejde hjemmefra, afslapning og sund kost igen. Påsken er jo ikke ligefrem den nemmeste tid at komme igennem uden at blive fristet af chokolade, påskemad og alkohol, men vi prøver at holde igen så det kun er enkelte dage vi spiser uden nærmere eftertanke.

Men når man får så meget usundt, bliver man også motiveret til at leve rigtig sundt og spise gode og naturlige råvarer. Enjoy de smukke og lækre madbilleder. Vi er i hvert fald inspireret og motiveret til at holde den sunde linje i dag. God påske :)

Tips til at holde den sunde linje i påsken:

 • Erstat kiks og brød med lækkert frugt hvis I skal have ostebord. Vælg eventuelt fedtfattige oste og suppler op med fedtfattigt pålæg.
 • Undgå alt for meget alkohol. Lav nogle lækre juices eller smooties i stedet, og hvis I vil drikke så drik en Skinny Bitch som indeholder meget få kalorier sammenlignet med andet alkohol.
 • Undgå buffet. Man har tit ikke styr på hvor meget man tager og går ofte flere gange. Lav i stedet portionanrettede tallerkner. Hvis I besøger andre og der er buffet, så gå efter masser af salat og kød og kun et enkelt stykke brød.
 • Undlad fedende desserter og spist noget frugt i stedet. Hvis I selv skal stå for dessert, så lav en sund en af slagsen. Vores opskrift på en sund kage er virkelig lækker og smager slet ikke sundt.
 • Nyd jeres fridage og giv jer endelig også hen. Man skal ikke køre sur i det. Men husk at lade vær med at spise usundt hele påsken. Man smider så meget arbejde væk på så kort tid.
 • Motioner mere end normalt for at forbrænde de ekstra kalorier. Tag eventuelt et spinninghold eller prøv step eller Thai bo. Man forbrænder meget på kort tid.

Source: Tumblr 

Skriv en kommentar

Ingen kommentarer til “Sund i påsken”

 1. louise skriver:
  6. april 2012 kl. 15:10

  jeg synes det er svært er være sund i påsken med alt det chokolade, hehe.
  men det på billederne ser godt ud!

  • Fit For Livin skriver:
   6. april 2012 kl. 15:14

   Jeg synes det er SÅ svært :) Men jeg gør et forsøg, så jeg ikke smider alt væk som jeg har arbejdet for :)

 2. Lene Aagaard skriver:
  6. april 2012 kl. 16:31

  Hvor er det bare fedt at i har denne her blog.
  Glæder mig hver dag til at læse jeres indlæg, og nøjh hvor er det inspirerende og motiverende!
  Vil straks hjule ned i Fakta og købe nogle dadler, så jeg kan bage en sund kage til gæsterne i aften :-)

  Rigtig god påske til jer!

  Lene

  • Fit For Livin skriver:
   6. april 2012 kl. 16:40

   Mange tak Lene :) Det er vi helt vildt glade for at høre! Og du vil ikke fortryde den kage, den er virkelig lækker – mindst lige så lækker som de usunde kager. Får helt lyst til den nu :) God påske.

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin