DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Træningstøj på budget

En sød læser spurgte forleden dag ind til mit træningstøj, og hvor man kan købe fedt træningstøj i god kvalitet når man er på SU. Jeg kan sagtens nikke genkendende til hendes frustration da jeg selv er studerende og derfor må nøjes med at kigge på alle de lækre og nye varer fra Nike, Stella Mccartney for Adidas m.m.

Jeg vil derfor gerne dele mine tips til hvordan man gør det muligt at træne i lækkert kvalitetstræningstøj til små penge, for det er jeg mester i selv. Jeg har ALDRIG givet fuld dansk pris for mit træningstøj, da jeg simpelthen ikke har råd til det. Jeg bruger derfor meget tid på at jagte tilbud, være tålmodig og være tilfreds med at få sidsteårs model.

- Hvis I skal på ferie til udlandet til sommer, så undersøg hvorvidt der er sportsbutikker i nærheden. Ikke nok med det ofte er billigere i udlandet ( i USA MEGET billigere), er der også udsalg i sommermånederne, så der kan være meget at spare. Tjek eventuelt om der er et outlet i nærheden. I Rom er der fx et kæmpe outlet en halv time uden for Rom, der kan betale sig at tage sig til hvis man skal derned. De har bl.a. Nike, Puma, Adidas og meget mere til ingen penge. Her fandt jeg mine nye Nike Free til kun 50 euro.

- Hvis I ikke skal på ferie, kan det også lade sige gøre at finde gode tilbud herhjemme. Sommerudsalget går snart igang, og der bliver mange lækre varer sat ned. Hold øje i butikkerne og vær eventuelt tålmodig hvis I tør. Til sidst bliver de sidste varer ofte sat yderligere ned. Jeg har gjort mange kup i Stadium, Sportsmaster m.m. Det er ligesom at folk aldrig går amok til udsalg i sportsbutikker, så det er nemmere at få det man går efter.

- Lav en udførlig liste med det I mangler. Man har faktisk ikke brug for specielt meget træningstøj hvis man har nemt adgang til vaskemaskine. Jeg har ikke selv ret meget træningstøj, men det jeg har er i super kvalitet og holder i flere år. På den måde sparer man også penge, frem for at købe nyt i H&M hver halve år.

- Hvis i træner i Fitness World kører de løbende med kunderabatter. De samarbejder bl.a. med Stadium hvor man rigtig ofte kan få 20 % rabat på hele butikken. Det er rigtig meget hvis man leder efter nye træningssko eller længe har haft kig på et par lækre, men dyre, træningsbukser. Jeg har selv brugt det og det fungerer rigtig godt. Hold øje i jeres lokale center med nye rabatdage.

- Nettet er yderligere en oplagt mulighed til at finde lækkert træningstøj. Ulempen er imidlertid at man ikke kan prøve det på først, men hvis I kender jeres størrelse i specifikke mærker er det oplagt. Jeg har selv brugt www.nelly.com til træningstøj fra Nike samt www.members.com. Den sidste side kræver medlemsskab, og hvis man er medlem får man hver dag kl. 12.00 adgang til eksklusive mærker til rigtige gode priser. Jeg har tidligere brugt det til at købe Casall og Nike. De gode ting forsvinder dog i løbet af den første dag, så man skal tjekke dagligt. Fx har de i dag lige fået “Drop Of Mindfullness”, som er et lækkert træningsmærke til især yoga og pilates. Hvis I ikke er medlem kan jeg vidst også sende en invitation ud tror jeg. Jeg har ikke lige prøvet det før. Skriv blot jeres e-mail i kommentarfeltet og en besked om I vil have en invitation til Members, så må jeg prøve mig frem.

Har I selv nogle gode tips til hvordan man får fat i lækkert træningstøj til gode priser, så del dem endelig i kommentarfeltet :)

 

Skriv en kommentar

42 kommentarer til “Træningstøj på budget”

 1. Sara skriver:
  10. maj 2012 kl. 17:24

  Super indlæg !
  Stadium har også super træningstøj fra deres eget mærke soc , og da det er deres eget mærke , er prisen også en anden end fx Nike :-).
  Kvaliteten fejler bestemt ikke noget , designet er måske bare ikke altid lige så smukt som Nike og Adidas er :-) .
  Jeg synes bestemt det er værd at kigge efter når man er på su i hvert fald :-) .
  Kan især anbefale løbetøjet derfra :-D

  Og kanon blog , dejligt med inspiration og jeres motivations billeder – følger jer på bloglovin !

  • Fit For Livin skriver:
   10. maj 2012 kl. 17:31

   Det må jeg klart tjekke ud :) Jeg har intet imod billigere mærker så længe det stadigvæk er god kvalitet. Det er i hvert fald et super SU tip og det er bare fedt man kan få god kvalitet til færre penge :) Og tusind tak for din søde kommentar, det betyder rigtig meget for os!

  • Marina skriver:
   11. maj 2012 kl. 21:09

   Jeg bryder mig ikke om Soc. Tøjet er ikke særlig åndbart, og jeg har et par træningsbukser derfra, som efter adskillige vaske stadig fnulrer, hvilket ikke er særlig fedt, når man sveder under træning.
   Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg foretrækker helt sikkert Nike og deres dri-fit tøj eller lignende :)

   Der er da vist lige et par links fra nogle af de øvrige kommentarer, som jeg skal tjekke ud :D

   Super blog btw!!

   • Fit For Livin skriver:
    11. maj 2012 kl. 23:02

    Tusind tak! Hmm ej det lyder ikke ret godt, jeg bruger pt også kun Nike dri-fit linjen, og den er så god :) Godt du kun bruge de andres links til noget :)

 2. Em skriver:
  10. maj 2012 kl. 18:21

  Jeg er ellers SINDSYGT glad for H&Ms træningstøj. Synes virkelig det er god kvalitet!

  • Fit For Livin skriver:
   10. maj 2012 kl. 18:44

   Ej hvor fedt :) Jeg har nok bare været uheldig. De bukser og træninstoppe jeg har haft har siddet dårligt og gået op i syningen :( Men kan være de skal have et forsøg mere.

   • christinetomunich skriver:
    11. maj 2012 kl. 09:46

    Jeg vil også gerne rose H&M’s træningsserie. Har nogle rigtig fede yogapants derfra til den nette sum af 120 kroner – de er snart to år gamle, vasket utallige gange og har stadig en god pasform. Har også et par sweatshirts og t-shirts fra deres træningsserie. Kan dog IKKE anbefale deres træningsbh’er – jeg hader at indrømme det, men når man som mig har mere end en håndfuld barm, så skal der “hard drugs” til for at holde på varerne. ELSKER Casall – ja, det er dyrt, men det kan heldigvis findes på tilbud :-)
    RIGTIG god og inspirerende blog I har!
    Christine

    • Fit For Livin skriver:
     11. maj 2012 kl. 10:59

     Tak for din kommentar. Det lyder rigtig godt :) Det må jeg tjekke ud. Nej deres træningsbh’er er ikke specielt gode eller støtter ret godt. Jeg bruger også Casalls, de er simpelthen de bedste :)

 3. fashionmanifest skriver:
  10. maj 2012 kl. 19:24

  Gina Tricot laver nogle udemærkede trænings bh’er og toppe. Og så er de tilmed i mange fede farver :)

  Vh.
  Simone / Fashion Manifest

  • fashionmanifest skriver:
   10. maj 2012 kl. 22:08

   Hov den blev så udgivet begge gange… Hmmm!

   • Fit For Livin skriver:
    11. maj 2012 kl. 06:49

    WordPress er mærkelig nogen gange :)

 4. fashionmanifest skriver:
  10. maj 2012 kl. 19:25

  Gina tricot laver nogle udemærkede toppe og trænings bh’er. Og så er de tilmed i fede farver. Både min søster og jeg er ihvertfald fan :)

  Knus
  Simone / Fashion Manifest

  • Fit For Livin skriver:
   10. maj 2012 kl. 19:45

   Jeg har godt set de havde lavet workouttøj, men har ikke prøvet det. Men det skal klart tjekkes ud, især hvis det er i fede farver :) Tak for tip.

 5. Nat skriver:
  10. maj 2012 kl. 19:39

  Jeg har købt MEGET på http://www.sportsdirect.com/. Det er fra England, så man skal ikke betale told, og deres service er bare super god. Jeg modtager altid min bestilling inden fpr få dage :) Kan varmt anbefale denne side!

  • Fit For Livin skriver:
   10. maj 2012 kl. 19:46

   Fedt med alle de links :) Jeg tror bare ikke jeg har turde førhen i frygt for at modtage noget fake, men hvis de kan anbefales af jer må de være gode. Og lyder som rigtig god service :)

   • Nat skriver:
    10. maj 2012 kl. 20:02

    De er 100% ægte, jeg har også selv bestilt fra startfitness, som jeg kan se bliver anbefalet længere nede. Jeg har altid været super glad for at bestille der, og fået rigtig meget for pengene :)

    • Fit For Livin skriver:
     10. maj 2012 kl. 21:38

     Det er skønt at vide, så føler jeg mig sikker :) Lyder i hvert fald som en super god side.

 6. misslarsen skriver:
  10. maj 2012 kl. 18:59

  Jeg er en sucker for engelske webshops, hvor det er muligt at købe rigtig mange gode mærker til den halve pris af, hvad det koster herhjemme. Eksempelvis køber jeg altid mine løbesko over nettet, fordi jeg ved præcis hvilke nogen jeg skal have. Herhjemme koster de 1.600 DKK, men på de engelske webshops koster de ca. 700-800 DKK!!!

  Jeg bruger primært to engeslek sider:
  http://www.startfitness.co.uk
  http://www.wiggle.co.uk

  BEGGE er meget anbefalelsesværdige

  MVH / http://www.henrietteruna.com :-)

  • Fit For Livin skriver:
   10. maj 2012 kl. 19:44

   Ej hvor fedt med links, kendte dem ikke :) Hvordan ved man at varen er ægte? Men lyder som gode priser forhold til DK :)

   • misslarsen skriver:
    10. maj 2012 kl. 19:55

    Alle varerne er 100 pct. ægte. Nogle gange vil man dog skulle “nøjes” med sidste års kollektion, men langt de fleste gange kan man også få de nye varer til rigtig gode priser! Startfitness.co.uk har det største udbud – en fantastisk side!

    • Fit For Livin skriver:
     10. maj 2012 kl. 21:37

     Jeg kan sagtens nøjes med gamle kollektioner :) Det lyder fedt, må prøve at bestille derfra :)

 7. hanne skriver:
  10. maj 2012 kl. 20:54

  http://www.workoutshop.dk
  Lækker webshop og tit med rigtig gode tilbud. kan varmt anbefale dem, plus hurtig levering ;) det er efterhånden et must!

  • Fit For Livin skriver:
   10. maj 2012 kl. 21:39

   Den kendte jeg heller ikke, tak :) Ja hurtig levering er klart et must! :)

 8. LilleKrille skriver:
  10. maj 2012 kl. 21:21

  Tusind, tusind tak for dit indlæg :-) Det er rigtigt dejligt, du gider at skrive sådan et indlæg. Sikke nogle fede, gode råds du kom med og de links som du og de andre kom med, tak tak. Det hjælper mig utroligt meget, som først lige er startet med at træne og synes, det er svært at finde noget ordentligt sporttøj uden at bruge så mange penge, når man ikke har råd til det. Tak, tak :-)

  • Fit For Livin skriver:
   10. maj 2012 kl. 21:41

   Fedt du kun bruge det til noget :) Det var jo et rigtig godt spørgsmål. Jeg håber du finder en masse fedt tøj til billige penge :)

 9. blok87 skriver:
  10. maj 2012 kl. 23:16

  Jeg hat desværre intet råd:(. Men suuuultne godt indlæg. Er selv på SU og det kunne ikke være bedre at få sådan nogle gode råd, når man lige er startet op med træning og alt det!
  Elsker jeres blog, den er så lækker. Og bliver altid inspireret!
  Kh Caro
  Ps. Jeg vil meget gerne inviteres ;) ( Caroline-m-t@hotmail.com

  • Fit For Livin skriver:
   11. maj 2012 kl. 06:50

   Dejligt du kunne bruge det til noget og tak for din søde kommentar :) Jeg inviterer dig med det samme!

 10. Maria skriver:
  11. maj 2012 kl. 07:41

  JEg har for nyligt opdaget jeres blog via Lise fra ‘Det Skal Smage af Noget’-bloggen.. Rigtig fed blog I har!

  Jeg vil også gerne inviteres til members.com. Min e-mail er marianyholm(at)live(punktum)dk

  • Fit For Livin skriver:
   11. maj 2012 kl. 10:58

   Tusind tak :) Jeg inviterer dig når jeg er hjemme fra arbejde :)

  • Fit For Livin skriver:
   11. maj 2012 kl. 22:58

   Så er du inviteret :)

 11. Sebrina (farsprinsesse) skriver:
  11. maj 2012 kl. 09:54

  Jeg synes faktisk også at Gina Tricot kan have noget okay sportstøj. Og så bruger jeg en del af jule- og fødselsdagsønsker på sportstøj, da jeg er en sucker for dejligt træningstøj! :)

  • Fit For Livin skriver:
   11. maj 2012 kl. 11:00

   Det skal klart prøves :) Smart med ønsker, det har jeg også gjort nogle gange :)

 12. kristine skriver:
  11. maj 2012 kl. 13:10

  i holbæk har de en sports outlet hvor alter sat ned med 50%.

  • Fit For Livin skriver:
   11. maj 2012 kl. 22:59

   Godt tip, desværre bor jeg selv i Århus, men er sikker på andre kan bruge det :)

 13. minslankekur skriver:
  11. maj 2012 kl. 19:06

  Gode tips. Jeg kan desuden anbefale h&m’s løbetights, jeg er rigtig glad for mine :)

  Derudover synes jeg sportoutlet bør nævnes.. Der ligger butikker rundt om i landet, bl.a. Fredericia og Esberg. Det et intersports lagersalg, og de har ALT hvad hjertet kan begære til 50% af original pris.

  Derudover kan i google campadre og designers and friends. Det er begge steder hvor man har bruger, og så har de sådan nogle spotkampagner i nogle dage af gangen til meget få penge.. Der er også andet end sportstøj :)

  • Fit For Livin skriver:
   11. maj 2012 kl. 23:01

   Kendte slet ikke til de sportsoutlets rundt omkring i DK, må besøge dem en dag :) De andre sider lyder ligesom Members, og kan virkelig godt lide sådan sider så det skal tjekkes ud :)

 14. Maja skriver:
  12. maj 2012 kl. 08:00

  Jeg vil gerne inviteres :)

  majajmoller@gmail.com

  • Fit For Livin skriver:
   12. maj 2012 kl. 11:09

   Invitation sendt afsted :)

 15. Kathrine skriver:
  12. maj 2012 kl. 09:21

  Hejsa :-) fin blog. Så du har skrevet, du bor i Århus. Du skulle prøve at tage til Viby så. Der ligger et stort sportsoutlet, hvor der er halv pris på alt. Ligger ved elgiganten og Kvickly. Vh Kathrine

  • Fit For Livin skriver:
   12. maj 2012 kl. 11:09

   Tusind tak for tippet, det kendte jeg slet ikke til :) Hvor fedt!

 16. katharina skriver:
  6. september 2012 kl. 14:45

  Halløj.. Nu er índlægget godt nok ikke helt nyt længere, men hvis det stadig kan lade sig gøre, vil jeg meget gerne inviteres til members.. :) katharina.lubcke@gmail.com

  • Fit For Livin skriver:
   6. september 2012 kl. 15:06

   Det kan det i hvert fald :) Invitation sendt.

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin