DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

New buys

I får lige et sneak peak på nogle af købene hernede fra. Resten kommer når vi er hjemme.

De overdrevet over the top Nike Free i samme model som mine andre. De havde så mange at vælge imellem til 50 euro, men det var kun disse der var i min størrelse. Nok meget godt, da jeg ellers havde købt flere ;)

Smukke og behagelige Zara flats

Meget smuk og klassisk Burberry taske som jeg fandt i outlettet sat ned fra 1200 euro. Jeg er helt skudt i den og den er dejlig rummelig.

Sephora skal altid besøges. Overvejer at gå forbi på vores sidste dag og købe lidt ekstra fra Bare Minerals.

Bouchle jakke fra Mango.

Skriv en kommentar

12 kommentarer til “New buys”

 1. Simone skriver:
  7. maj 2012 kl. 12:11

  Sikke nogle fine ting! Er helt misundelig :)

  • Fit For Livin skriver:
   7. maj 2012 kl. 14:51

   Mange tak :)

 2. nanabech skriver:
  7. maj 2012 kl. 14:01

  Det ser godt ud – specielt ballerinaerne fra Zara. Dem har jeg gået lidt i cirkler om i et par uger nu, fordi jeg ikke kan bestemme mig for om de er for dyre. Men de er helt sikkert smukke!

  • Fit For Livin skriver:
   7. maj 2012 kl. 14:52

   De er klart pengene værd! Synes helt klart du kan investere i dem, de er i super kvalitet og rigtige behagelige :)

 3. Jannika Larsen skriver:
  7. maj 2012 kl. 14:27

  Skoene fra Nike er så fede i pink! Har selv lige købt et par pink Nike Free Run, og jeg glæder mig altid til at jeg skal have dem på, fordi farven gør mig så glad :-)

  • Fit For Livin skriver:
   7. maj 2012 kl. 14:54

   De er SÅ fede! Jeg kigger også hele tiden ned på mine fødder og smiler, og det bedste er at min kæreste altid kan finde mig hurtigt når jeg bliver væk (bliver tit væk på ferier) :)

 4. LilleKrille skriver:
  7. maj 2012 kl. 14:59

  Jeg er lidt nysgerrig at vide, hvad du gør eller har af til råds, hvordan man holder sig i gang – hvordan man holder fast i at træne.

  • Fit For Livin skriver:
   7. maj 2012 kl. 18:02

   Tænker du på motivationsfaktorer? Man er selvfølgelig altid mere motiveret i starten end senere hen, men det hjælper virkelig mig personligt at dele kost og træning med andre, da det forpligter. Derudover tager jeg det stille og roligt og har realistiske mål. Førhen har jeg haft uoverskuelige mål, og det har gjort at jeg er hoppet fra inden målet er nået. Derudover hjælper det også at tage det i eget tempo. Fx hvis jeg siger jeg skal træne 6 gange på en uge, er jeg allerede stresset og irriteret. Så tager det en dag ad gangen, og hvis jeg så træner meget på en uge er det bare godt :) Jeg kan prøve at lave et indlæg på et tidspunkt hvis det er.

   • LilleKrille skriver:
    7. maj 2012 kl. 18:14

    Ja, lige det jeg tænkte på. Tusind, tusind tak for dit svar :-) Jeg vil glæde mig til at læse indlægget om det, for mangler inspiration med træning. Jeg har det med at komme med dårlig undskyldninger, men tror som du har skrevet, er fordi man lægger planer i stedet for at bare gøre det, når man lyster.

    • Fit For Livin skriver:
     7. maj 2012 kl. 18:15

     Det var så lidt, godt det kun hjælpe lidt :) Og så er det en rigtig god ide til et indlæg, så det vil vi klart lave en dag :) Det er jo noget vi alle døjer med.

 5. Debbie skriver:
  7. maj 2012 kl. 17:39

  auuuw, hvor har du forkælet dig selv – love it!
  Har faktisk lavet det løfte til mig selv, at hver uge hvis jeg overholder min træning, så må jeg belønne mig selv med en ting – perfekt motivation :-D

  • Fit For Livin skriver:
   7. maj 2012 kl. 18:08

   Det er da en mega god motivation! Fedt :) Når det kommer til belønninger som tøj og sko så kan man pludselig virkelig overholde det, haha :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin