DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Be inspired on a saturday #16

Tusind tak for alle jeres svar til indlægget igår angående Fitness dk vs. Fitness World, og hvor er det fedt I kan lide min specialeide. Det er faktisk en kæmpe hjælp for mig i henhold til min afhandling da jeg får en masse indsigt jeg ellers ikke vil have fået, og så er I bare så gode til at beskrive jeres holdninger og opfattelser af de forskellige centre.

Om en måneds tid var det min plan at interviewe nogle forskellige personer (ca. 5 stykker i alt) i ca. 15/20 min. angående deres træningsrutine, præferencer, opfattelse af den danske fitnessbranche m.m. Jeg havde egentlig ikke tænkt at bruge nogle fra bloggen, men efter jeg læste jeres svar igår var jeg ikke i tvivl om at I er de rette at spørge ad. i har jo hver især indsigt, forståelse for og specifikke præferencer til jeres træning, og det er guld værd for mit speciale. Så hvis nogen kunne være interesseret I at blive featuret i mit speciale med jeres guldkorn, må i meget gerne kontakte mig på fitforlivin@gmail.com. Jeg takker selvfølgelig for jeres hjælp med en god gave hvis vi tager interviewet face to face, og det vil maks. tage en 20 min. Alternativt hvis I ikke har tid, kan jeg ringe til jer eller sende nogle spørgsmål på jeres mail. Hvis I har en blog skal den nok nævnes som tak for jeres store hjælp via mail, tlf eller personligt møde :)

Bare lige for at ridse op hvad jeg søger:

- Kvinder/mænd i alle aldre der træner i Fitness World og måske har trænet andre steder før

- Kvinder/mænd i alle aldre der træner i Fitness dk og måske har trænet andre steder før

- Kvinder/mænd i alle aldre der har valgt at træne i et mindre center (kan også være Crossfit eller Loop centre)

- Kvinder/mænd i alle aldre der træner i idrætsforeninger (fx gymnastik, svømning m.m.)

- Kvinder/mænd i alle aldre der ikke træner i noget center/forening, men derimod bruger naturen og hjemmet til at træne i

Nå, nok om det. Nu får I lige ugens inspirationsbilleder :) Og rigtig god Sankt Hans til jer alle. Vi holder en udflytterfest i aften for vores venner, så det skal nok blive sjovt.

Skriv en kommentar

2 kommentarer til “Be inspired on a saturday #16”

 1. Sabina skriver:
  24. juni 2012 kl. 15:44

  Hahaha jeg elsker den forbrændte pizza! Får virkelig en til at overveje om 20 min pizzaspisning er en gymtur værd! :o) Der er meget crosstrainer i sådan en “lille” en, og så er turen til gym samtidig “spildt”.

  • Fit For Livin skriver:
   24. juni 2012 kl. 20:26

   Også mig, grinte virkelig af det billede, det giver jo pludselig så meget mening hvor dumt det er at nyde noget så kortvarigt når man skal arbejde så hårdt for at smide det igen :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin