DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Be inspired on a saturday #23

Welcome to all of our new foreign readers :) If you have any questiones or wishes for new posts please let me know! See you in the gym!

Source: Tumblr

Skriv en kommentar

4 kommentarer til “Be inspired on a saturday #23”

 1. Sabina skriver:
  18. august 2012 kl. 13:56

  Tror nok lige jeg laver squats mens jeg drikker den ene tømmermænds-cola jeg må få i dag :D Og er vist meget heldigt jeg glemte at købe pleje-chips, sad lige og ærgede mig da jeg så denne post – ikke længere hehe. Vandmelon virker faktisk ligeså godt!

  • Fit For Livin skriver:
   18. august 2012 kl. 17:51

   Hvor er du vild! Tror ikke jeg vil være så sej med tømmermænd ;) Men du har ret, man tror de usunde ting er vejen frem, men ved at indtage de sunde får man det meget bedre og kommer hurtigere over sine tømmermænd :)

   • Sabina skriver:
    19. august 2012 kl. 19:44

    Tjae den den røv (ups må man skrive det hihi) kommer jo ikke af sig selv, and i want it!! Og når man ser fremskridt, så kan man næsten ikke lade være med at blive ved.

    Skulle arbejde i weekenden, og med druk fredag kunne jeg ikke overskue at presse gym ind også. Og squats kan man sagtens lave mens man arbejder – især hvis man kæmper med at holde øjnene oppe haha.

    • Fit For Livin skriver:
     20. august 2012 kl. 12:02

     Det har du ret i ;) Og ja det må du endelig gerne skrive, for det er jo rigtigt! Og squats, og lunges for den sags skyld, er super nemme øvelser at inkorporere mens man laver andre ting, godt gået :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin