DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Fitspo

Et billede siger mere end tusinde ord :) Jeg prøver i hvert fald at efterleve disse elementer hver eneste dag.

Jeg har forresten testet de nye Ecco Biom Train sko i dag til step fit og derefter løb, som Ecco har været så flinke at forære os, og de er virkelig skønne og gode at træne i! Vores anmeldelser kommer i morgen, når Rasmus også har testet sine.

God mandag aften skønne læsere!

Skriv en kommentar

6 kommentarer til “Fitspo”

 1. Pernille skriver:
  14. maj 2012 kl. 20:59

  Lyder spændende med Ecco skoene. Husk billeder i morgen – for lige umiddelbart lyder et et par Ecco træningssko ikke alt for smarte.. Hehe.. Men det kunne jo være, at man blev positiv overrasket :)

  • Fit For Livin skriver:
   14. maj 2012 kl. 21:11

   Lover billeder :) De har faktisk oppet sig på designfronten, jeg havde også sådan et forældet billede af deres sko haha ;) Jeg er i hvertfald blevet positivt overrasket.

 2. MaiaBjerregaard skriver:
  14. maj 2012 kl. 20:50

  Det er noget jeg har tænkt over.. og jeg ved ikke om det er en god, eller en dårlig idé.. Men..
  Kunne I ikke skrive nederst i jeres indlæg hvem der har skrevet det? :D

  +
  Det kunne virkelig være fedt med nogen flere opskrifter! Jeg går på efterskole, og min mor fatter bare ikke det mad at hun skal lave sund og ordentlig mad :D Og jeg synes virkelig det er svært at finde gode sunde og billige retter på nettet og tumblr :D

  • Fit For Livin skriver:
   14. maj 2012 kl. 21:07

   Jeg ved faktisk ikke hvordan man gør, altså sætter navn på så der ikke står “fofatter”, hehe :) Men skal nok prøve at undersøge det. Jeg skriver dog næsten alle indlæg, ihvertfald 98 %. Rasmus tager billeder, laver programmer, maden og regner energibehov ud + står for alt det tekniske jeg ikke kan finde ud af ;) Enig med opskrifter, men vi laver faktisk meget det samme mad. Der komer dog en opskrift en af dagene på sunde tunfrikadeller som er vildt billige og sunde at lave :) Du har ret i det er svært at finde opskrifter der både er sunde og billige. Vi bruger selv twinfood.blogspot.dk + detskalsmageafnoget.

 3. Christine skriver:
  15. maj 2012 kl. 07:46

  Sad lige og kiggede jeres indlæg igennem (igen :)) og vil bare sige at i er virkelig inspirerende!! Er spændt på at høre om de ecco sko. Vi stepper selv og kunne godt bruge nogle nye med go’ støtte og fjedring, så sig endelig til hvis de kan anbefales.. Og så vil jeg lige sige tak for at i bruger vores blog, kunne lige se du nævnte den ovenfor – tusind tak ;)
  Ha en god dag!

  • Fit For Livin skriver:
   15. maj 2012 kl. 12:16

   Tusind tak Christine, det er virkelig sødt sagt :) Jeg glæder mig til at dele vores anmeldelse, for de er virkelig gode! Og det var så lidt med link, er jo virkelig glad for jeres blog. Vi kigger på den så tit når vi ikke ved hvad vi skal spise :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin