DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Hot mum!

Vi leger lige det her er mig om et år ikke? ;) Arhh måske ikke, men i form skal jeg igen efter fødslen. Rasmus har allerede lovet mig at få mig tilbage i shape efterfølgende, så længe jeg bare gør hvad han siger. Det bliver SÅ hårdt, men også det værd – jeg vil nemlig gerne tilbage til mit gamle jeg inden for de første 6/8 måneder. Det tror og håber jeg er realistisk.

Det at være gravid er så skønt, men alt tøj sidder meget anderledes og kan ikke passe halvdelen. Ens krop ændrer sig på måder man ikke troede var muligt. Jeg havde faktisk ikke troet det var nødvendigt allerede, men er nødt til at få købt nogle graviditetsjeans meget snart. Men jeg har ingen ide om hvor man kan få noget okay normalt graviditetstøj og om det overhovedet eksisterer? Nettet duer ikke, da de skal prøves inden. Nogen af jer der ved hvor sådan tøj gemmer sig, er det i H&M?

I dag skal jeg tilbage til træning i FW, men kun stram op. Stram op er ellers ikke et hold jeg ynder at bruge, men tænkte det var et godt opstartshold efter ferien. Rasmus skal til crosstraining og jeg er så misundelig. Men det er desværre en sportsgren jeg helt må udelukke. Det er ellers noget af det mest effektive – men også alt for udfordrende og hårdt for mig pt.

Skriv en kommentar

36 kommentarer til “Hot mum!”

 1. Maria skriver:
  12. juni 2012 kl. 09:19

  Jeg mener også Bestseller/Vero Moda har noget flot barselstøj, som hedder “Mamalicious” eller så noget. Der købte jeg i hvert fald engang noget til min søster :)

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 09:20

   Tusind tak for svar, det vidste jeg slet ikke. Det må jeg tjekke ud :)

 2. Sofia skriver:
  12. juni 2012 kl. 09:31

  Jeg så i Go’morgen Danmark igår, at H&M har lavet nogle slim jeans til gravide :) De sagde at de var meget behagelige, og de ligner de alm. slim jeans, som man kan købe. Held og lykke og lækker blog :)

  http://thesecrettreasure.blogspot.dk/

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 12:01

   Neeeej det lyder godt :) De behøves ikke at være noget fancy, bare et enkelt par helt normale jeans (gerne slim). Må fluks tjekke det ud :)

 3. Loulou skriver:
  12. juni 2012 kl. 10:00

  Sejt! Jeg er selv gravid. Har hørt så mange skrækhistorier om kvinder, hvis maveskind komme til at hænge mm, så rigtig dejlig opløftende at se det øverste billede af en kvinde, der virkelig er kommer flot tilbage! Men jeg er sikker på at det ikke er urealistisk at komme tilbage i form efter en 6-8 måneder. Hvad angår graviditetstøj har jeg måtte sande, at det meste er ret kedeligt desværre. Jeg kan helt sikkert anbefale dig at gå efter almindeligt tøj i en str større. Almindeligt tøj kan være rigtig smukt f.eks. stylet med et bælte under brystet. Ellers skal man selvf. bare gå efter et snit, der klæder maven og ikke strammer. Men et par graviditetsbukser er nu skønne at hoppe i til tider. :)

  Kh Loulou fra http://littleshyloulou.tumblr.com/

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 12:04

   Først og fremmest tillykke, hvor langt henne er du? Ja skrækhistorier er der mange af, og kroppen vil altid se anderledes ud efter en fødsels ligegyldigt hvad man gør, men det er også helt okay med mig :) Så længe man fortsætter med at spise sundt og motionere, så skal kroppen nok ligeså stille komme tilbage. Ja det er lidt øv med graviditetstøj og det skal være så kedeligt. Kjoler/toppe/nederdele osv. kan jeg sagtens fortsætte med at bruge, og har også købt lidt i en større størrelse der også kan bruges efterfølgende. Det er bare jeans jeg mangler. Kan pt. kun holde to par ud, så skal klart investere i nogen :)

   • Loulou skriver:
    12. juni 2012 kl. 22:12

    Takker :D – jeg er i uge 36, så der er ikke så langt igen efterhånden. Du har helt ret og hvor er kroppen egentlig fantastisk, når den sådan kan restituere sig! Jamen så af sted med dig – HM er super til bukser. Ellers kunne jeg forestille mig, at leggings (måske i en kortere sommerudgave) være rigtig skønne her til sommer. Jeg glæder mig til fortsat at følge med på bloggen og ikke mindst blive opdateret om jeres lille spire. :)

 4. nanabech skriver:
  12. juni 2012 kl. 10:20

  Helt sikkert h&m – men også topshop og asos har ret meget fint, så vidt jeg husker. Jeg kiggede ret meget, da min søster var gravid sidste år :)..

  Mht. til det at komme tilbage i form, så kan det sagtens lade sig gøre – for det første ryger meget af vægten via amningen og jeg kan se at min søster fx var tilbage i sine gamle jeans en 8-9 måneder efter fødslen – og hun har altså ikke engang trænet, men bare gået lange ture med barnevognen og slæbt rundt på min søde nevø der altså også hurtigt begyndte at veje noget ;).. Jeg tror det har rigtig meget at gøre med gener, men også med hvor god form man er i før og under graviditeten. Jeg gik fx til yoga med en, der var i niende(!) måned – så var der selvfølgelig øvelser hun ikke var med på, men det kan stadig sagtens lade sig gøre. Og så er maven altså bedre disponeret for at kommer tilbage på plads :D..

  Held og lykke med det hele! Jeg glæder mig til at følge hele forløbet.

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 12:06

   Topshop og Asos har smukke ting, men kan jo ikke rigtig prøve det, men kan være jeg skal prøve mig frem :) Ja og det kan sagtens lade sig gøre at komme tilbage i form, hvis man spiser sundt, motionerer eller går lange ture, så tror jeg det for mange kommer helt naturligt :) Gener har også noget at skulle have sagt og især hvordan man behandler sin krop under fødslen. Sejt med pigen til yoga, jeg har også set nogle piger til spinning i 9 måned, håber at være ligeså sej :)

   Tusind tak, glæder mig også til at tage jer med på rejsen :)

 5. brittsblackouts skriver:
  12. juni 2012 kl. 10:35

  I Bruuns Galleri ligger der en Name it. De har udover børnetøj, også tøj til gravide, bla. mærket Mama Licious :)

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 12:07

   Den må jeg tjekke ud, tak :)

 6. Karoline skriver:
  12. juni 2012 kl. 10:51

  Ja H&M har “mama” linjen – som en separat afdeling de fleste steder :-) Jeg synes nu linjen laver nogle fine ting! Se på nettet her:

  http://www.hm.com/dk/subdepartment/LADIES?Nr=4294928817

  Det er selvfølgelig kun et udpluk – der er meget mere i butikkerne !

  Desuden ligger der i lyngby – en butik med udelukkende graviditetsstøj mener den hedder “Mamalicious”.

  PS: Du er for sej og det er fedt du passer på hvad der egentlig er dig OG babys krop lige nu – og husk nu ikke at gå i høje hæle som gravid – det er ikke godt for din ryg eller baby :-)

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 12:09

   Fedt med link, tak :) Jeg er “desværre” fra Århus, så kommer ikke lige forbi Lyngby desværre. Og tusind tak for din kommentar, jeg prøver så vidt muligt at være god :) Høje hæle går jeg aldrig i, kun i byen inden jeg blev gravid. Har aldrig været god til det til hverdag, så det bliver slet ikke aktuelt :) Tror heller ikke det er ret behageligt med den ekstra vægt når man kommer længere hen.

 7. Jannika Larsen skriver:
  12. juni 2012 kl. 13:36

  Hejsa :-) Det er helt korrekt at Vero Moda har et undermærke der hedder Mamalicious. Det sælges kun i to Vero Moda butikker i landet (Vimmelskaftet – Kbh og Bruuns Galleri – århus). Enkelte name-it butikker og privatforhandlere fører også mærket, ellers kan du købe det på bestsellershop.com. Det bedste vil være at ringe til Bestsellers hovedkontor og spørge til hvor det bliver forhandlet, hvis ikke du vil suse rundt til de forskellige butikker :-)

  Asos.com har også en hel afdeling med graviditetstøj. Indimellem har jeg også set et lille udvalg i Zara. Ellos har vidst også :-)

  • Jannika Larsen skriver:
   12. juni 2012 kl. 13:38

   http://dk.bestseller.com/mama-licious

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 14:09

   Fedt med dine tips – og god ide med at kontakte Bestseller så jeg ikke skal gå forgæves. Jeg har aldrig set noget i Zara? Øv, det lyder ellers lige som noget for mig der elsker Zara :)

 8. min slankekur skriver:
  12. juni 2012 kl. 13:49

  Vil lige minde dig om at det er frarådet at tabe sig for meget i de første 4 mdr pga amning.. Hvis mælken ikke er fed og næret nok risikerer du at barnet ikke vokser ordentligt, og i værste fald ikke udvikler hjernen ordentligt! Bare FYI ;) men jeg hepper på dig, og det kan sikkert sagtens gøres forsvarligt hvis det er i samråd med læge og jordemoder :D

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 14:11

   Tak for tip, det havde eg godt læst i min lægebog :) Min mål er som sådan heller ikke at tabe mig efterfølgende, men blot få min kondi igen og komme i form, det kommer vel forhåbentligt naturligt når man ammer (hvis man kan) og spiser sundt og varieret. Det er også derfor det er crazy når kendte 2 måneder efter fødsel er tilbage i topform. 6/8 måneder burde derfor være forsvarligt tænker jeg:) Og tak for hep.

 9. tine1010 skriver:
  12. juni 2012 kl. 17:16

  Tjek da lige det her vildt aktuelle indlæg de havde i Go’ morgen DK her den anden dag: http://go.tv2.dk/morgentv/
  ;)

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 18:52

   Det skal jeg så meget tjekke ud :)

 10. LilleKrille skriver:
  12. juni 2012 kl. 16:57

  Ej, hvor fedt. Endnu et indlæg jeg kan bruge når jeg engang bliver gravid og vil tilbage i min form efter fødsel.

  Jeg har hørt, bukserne fra h&m skulle være gode. Der er graviditetstøj i Århus, på broen, du ved. Kan nu ikke huske hvad butikken hed som lå der før, men i hvert fald på broen og under broen er der alle de cafe’er. Du ved sikkert hvor jeg snakker om :-)

  Jeg har hørt det, men ved ikke om det passer, at hvis man trænede før man blev gravid og midt i graviditet, taber man hurtigt bagefter, efter fødsel. Passer det?

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 18:51

   Fedt du kan bruge det :) Jeg har også hørt godt om graviditetsbukserne fra H&M. Og jeg ved lige præcis hvilket sted du snakker om :)

   Det passer i høj grad. Det er klart en fordel hvis man har dyrket motion inden og under graviditeten, både i henhold til de kg. der tages på og skal tabes efterfølgende, men også selve forløbet og fødslen. Jeg er i den grad overbevist om at grunden til min graviditet er forholdsvis nem, er fordi jeg har været god ved min krop inden og er det nu. Så man kan gøre rigtig meget selv :)

   • LilleKrille skriver:
    12. juni 2012 kl. 20:44

    Thi hi . . godt, du ved hvor jeg snakker om :-D Tak for svar.

 11. Supermom skriver:
  12. juni 2012 kl. 19:38

  Jeg har næsten lyst til at vise dig et billede af min mave, efter en tvillingegraviditet! You need not to worry!!!!! Jeg havde vaskebræt efter 5 mdr…
  NYD din gravide krop – det nåede jeg aldrig, fordi jeg bekymrede mig så meget over, hvordan jeg ville se ud efterfølgende :S

  • Fit For Livin skriver:
   13. juni 2012 kl. 06:47

   Du er sku for sej, det er godt gået :) Jeg har aldrig haft vaskebræt, så får det nok heller ikke efterfølgende. Men bare jeg kommer i form igen, og får min kondi tilbage, så er jeg tilfreds :) Jeg nyder den allerede også de ændringer det medfører, det er skønt :)

 12. Sebrina (farsprinsesse) skriver:
  12. juni 2012 kl. 19:52

  Jeg havde de samme tanker, og er ganske sikker på at du nok skal komme i dit gamle jeg igen! Jeg selv er alligevel ret overrasket over, hvor hurtigt jeg kom i form igen og hvor hurtigt den flade mave var tilbage :) Men tror også det har god effekt at du træner så længe som muligt og fortsat lever sundt- det gør det dét nemmere bagefter.

  • Sebrina (farsprinsesse) skriver:
   12. juni 2012 kl. 19:55

   og angående tøj.. så fandt jeg altså ikke specielt meget. Synes det er meget “kone-agtigt” så købte kun et par jeans (H&M), og så var det ellers leggins og kjoler der blev min redning. Asos har et okay udvalg, men der kan du selvfølgelig ikke prøve det.. Jeg selv gad heller ikke at investere i for meget, når nu jeg alligevel ikke kunne bruge det i så lang tid. i stedet forkælede jeg mig selv bagefter med nyt lækkert tøj :-)

   • Fit For Livin skriver:
    13. juni 2012 kl. 06:50

    Tror du har helt ret, at det bl.a. afhænger af hvor meget man træner undervejs og hvor sundt man lever. Hvis det er en vane, er det også nemmere at videreføre til efter fødslen. Og det er da virkelig flot du kom så hurtigt i form igen, fedt! :) Ja det er lidt kedeligt ventetøj man ser rundt omkring, men burde også kunne nøjes med et par jeans eller to og så bare bruge kjoler ellers :)

 13. Kathrine Felland Gunnløgsson skriver:
  12. juni 2012 kl. 21:51

  Jeg bliver altså helt trist af at se det sidste billede. Stakkels baby! Fokus på sig selv er vigtigt – også når man bliver mor. MEN (og her kommer jeg altså til at lyde helt vildt gammel og irriterende) – det er en anden verden. Den første tid går så hurtigt, så nyd den. Kroppen er fantastisk og ændrer sig, når man har født. Jeg bærer mine enorme strækmærker med stolthed, fordi de er skabt af mine to smukke sønner. Jeg ville ikke bytte dem for en sixpack.
  Nyd de ændringer din krop går igennem – og bliv ved med at passe godt på dig selv, som du lader til at gøre.

  • Fit For Livin skriver:
   13. juni 2012 kl. 06:53

   Jeg bliver slet ikke trist af det sidste billede :) Det er da sødt ar mor og baby er sammen mens mor træner. Jeg ved godt tingene vil ændre sig og jeg ikke får mulighed for at fokusere på mig selv i samme grad og det er også helt okay – baby er jo i første række :) Jeg er dog sikker på jeg kan få noget hjemmetræning og en løbetur presset ind i ny og næ. Strækmærker er også en helt anden ting. Jeg har allerede nogle nu fra fodboldtiden og får sikkert flere fra min graviditet, og det har jeg det helt fint med :) Det er ikke noget jeg vil ændre på overhovedet. Det vigtigste for mig er dog at bibeholde min form så jeg har energi til min søn og overskud til ham både i starten og når han begynder at løbe rundt, haha :)

 14. Walkinrunout skriver:
  12. juni 2012 kl. 21:59

  Nej nu er jeg bare rigtig tarvelig…..
  Efter hvad jeg kan se på veninder, mig selv og andre piger er det sværeste faktisk ikke at komme tilbage i form lige efter fødsel, for der er man topmotiveret, der sker noget hver dag med kroppen og baby sover meget…. det er straks værre, at holde formen, efter et år eller to, for der er der bare så meget mere at se til mht. babyen.
  Hvis jeg skal give dig et godt råd… så er det, at være opmærksom på at afsætte tid til dig selv… lige fra start (så kan man jo selv vælge om den skal bruges til træning, cafehygge eller at sove)
  Du lyder nu som om du er én af dem som forstår at bevare både motivation og form ;)
  Kram!

  • Fit For Livin skriver:
   13. juni 2012 kl. 06:55

   Du er slet ikke tarvelig :) Du har jo fuldstændig ret. Kan godt forestille mig at det bliver sværere jo ældre baby bliver. Og det er et godt råd med at afsætte tid til sig selv fra start af, det er jo vigtigt hele tiden at kunne nyde et øjeblik med sig selv i ny og næ :) Jeg håber i hvert fald jeg både kan bevare motivation og form, jeg vil i hvert fald kæmpe for det.

 15. Sanne skriver:
  12. juni 2012 kl. 22:05

  Mascha Vang har anbefalet en butik i Odense, kan selvfølgelig ikk lige huske navnet på den, men måske du kan hoppe forbi hendes blog og finde det..? :)

  • Fit For Livin skriver:
   13. juni 2012 kl. 06:56

   Det så jeg faktisk godt på hendes blog, det lød rigtig pænt :) Æv jeg bor i Århus.

 16. Mathilde Krogh Guldbrandsen skriver:
  13. juni 2012 kl. 12:03

  Bestseller har mærket mamalicous, de laver ret gode graviditets jeans og basic toppe. :) Det hele er vente tøj, og til gode priser, som resten af bestsellers mærker. :)

  • Fit For Livin skriver:
   13. juni 2012 kl. 16:09

   Det der mamalicious lyder altså lovende :) Og så endda til gode priser – dobbeltwin!

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin