DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Lidt testosteron til bloggen!

Trods jeg normalt holder mig i baggrunden er jeg stadig en del af bloggen, så ville derfor tilføje mine overvejelser og resultater. Har været i gang i noget tid med at prøve at optræne den form jeg gerne vil have.

Jeg var altid den tynde fyr da jeg var yngre. Begyndte så småt at træne i 10. klasse og det har så eskaleret siden. Gik fra en tynd fyr på 60 kg til en mere normal bygget fyr på 80 kg over en årrække. Med den baggrund er mine nuværende mål at ramme de 90 kg, da jeg aldrig rigtig har kunnet bevæge mig højere end de 85 kg som jeg lå på tidligere, inden jeg tabte mig lidt igen pga. kampsport.

Jeg startede målrettet efter de 90 kg for 6 uger siden hvor min startvægt hed ca. 80 kg. Har valgt at sige første mål er 87 kg inden året er omme. Det går rimelig hurtigt i starten pga. min vægt har været på de 85 kg før, så den kan huske muskelmassen. Plus tager gerne et par kg på i væske i starten.

Træner intenst 5-split program, hvor jeg presser mig selv som aldrig før. Et 5-split program betyder man deler hele kroppen ind i 5 dage, som i mit tilfælde ser således ud:

Dag 1. Ben

Dag 2. Bryst

Dag 3. Ryg

Dag 4. Arme

Dag 5. Skuldrer

Og så har jeg 2 dage tilovers i løbet af ugen til restitution.

Det har fungeret rigtig godt indtil videre, har masser af overskud til at tæske kroppen igennem hver gang, og får samtidig den hvile der skal til for at musklerne kan opbygge sig selv igen.

Jeg indtagerdesuden  en masse sund mad for at give kroppen den benzin den har brug for. Lige nu indtager jeg ca. 4000 kcal for at opretholde min vægtforøgelse. Alt i alt kan jeg sige at tingene kører som de skal, og motivationen er på det højeste :)

Som i kan se ovenfor er min vægt godt på vej, og hvis man trækker ca 2 kg fra i væske, er jeg kun 4 kg fra mit mål i år :)

Min nuværende form er således:

Ex. på hvad form jeg ønsker, synes passer til mig, og samtidig er realistisk med mine gener:

Det var lidt fra den mandlige del af denne blog.

Håber mine tanker og overvejelser kan inspirere andre – god træning derude!

Hilsen Rasmus :)

Skriv en kommentar

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin