DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Miracles don’t happen

Den gode form og den flotte krop kommer ikke af sig selv. Det kræver dedikation og mere end et ugentlig besøg i fitness centeret og et par dage med sund kost. Hvis man vil det nok, så gennemfører man. Man har kun sig selv at skyde skylden på eller, endnu bedre, takke når man er i mål. Jeg tror på I kan gennemføre jeres mål. Husk nu at opstille nogle realistiske og opnåelige mål – ellers giver man hurtigt op.

Forresten vi tager til Rom tirsdag morgen. Vi skal nok forsøge at opdatere jævnligt dernedefra, men vi ved også at når vi er på ferie er det sjovere at være udenfor og hygge end at sidde på nettet :) Men der bliver selvfølgelig ikke fuldstændig stille. God søndag til jer alle!

Skriv en kommentar

6 kommentarer til “Miracles don’t happen”

 1. blondinenpaajagt skriver:
  29. april 2012 kl. 20:50

  Jeg elsker jeres blog! Og den motivere mig os rigtig meget til at træne… Jeg træner en del og spiser rimelig sundt. Mit problem er nok bare at jeg har en lidt for sød tand. Blir i aldrig lækre sultne, og i så fald hvad spiser i så?! Et lille snack tip ku måske være godt. :D

  • Fit For Livin skriver:
   29. april 2012 kl. 20:53

   Mange tak :) Om vi bliver lækkersultne? Det kan du tro vi gør ofte:) Prøv at tjek vores opskrifter vi tidligere har delt. Vi har både lavet sund banankage, sunde proteinpandekager og sunde proteinbarer – ting der smager sødt men samtidigt er sundt :) Vi har begge en sød tand og nogle gange er vi ligeglade og køber lige det vi har lyst til. Så vi er på ingen måde fanatiske.

   • blondinenpaajagt skriver:
    29. april 2012 kl. 20:58

    Tak det vil jeg lige tjekke ud. Dejligt at høre i er lige så almindelige og slik sultne som alle os andre. Det er virkelig en slem last til tider syntes jeg. :)

    • Fit For Livin skriver:
     29. april 2012 kl. 21:49

     Det tror jeg de fleste er, og ja det kan være svært at tackle til tider :)

 2. louise skriver:
  29. april 2012 kl. 21:07

  kan huske da i startede bloggen, der skrev du at du ville vise “udviklingen” af din krop – ligge billeder ind osv. er det noget du har droppet? :-)

  mange hilsner en nysgerrig læser :b

  Og god ferie for resten!!

  • Fit For Livin skriver:
   29. april 2012 kl. 21:51

   Jeg vil rigtig gerne gøre det når jeg er i mål og tilfreds med hvad jeg ser i spejlet :) Jeg er dog ikke helt der endnu, men lover at opdatere meget snart hvordan det går med det hele :) Glæder mig helt til at dele “afterpictures” engang. Jeg har jo delt “førbilleder” i bloggens start, men det er jo ikke noget man er så stolt af ;)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin