DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Post pregnancy motivation

Selvom der stadigvæk er lang tid til jeg kan begynde at komme i super form igen, er det aldrig for tidligt at finde motiverende billeder. De ryger allesammen i en mappe så jeg kan finde motivationen frem engang i det nye år :)

Og tak for al jeres feedback i går, det gav klart stof til eftertanke. Kig ind senere hvor jeg vil dele mine yndlings yogavideoer til hjemmebrug. Det er noget jeg selv skal igang med hver dag, især efter jeg igen har sovet forfærdeligt og har ondt i ryg og lænd. Yoga kan om noget få strukket mig ud og virke mediterende.

Forresten vidste I det i dag er international kyssedag? :) Det skal jeg huske når min kæreste kommer hjem fra renovering af vores nye hus. Kys løs!

Skriv en kommentar

4 kommentarer til “Post pregnancy motivation”

 1. Tina Brandstrup Hansen skriver:
  6. juli 2012 kl. 11:11

  Stort tillykke med huset. Har i købt eller lejer i bare? Glæd dig til at indrette det. Jeg vil lige dele en inspirations kilde med dig – som jeg selv er HELT forgabt i. Det er LIGE min stol…. Vores næste hus i Århus – vil ligne det her meget, hvis det stod til mig: http://bobedre.dk/galleri/boliger/funkis-i-hverdagen?page=12

  • Fit For Livin skriver:
   6. juli 2012 kl. 11:28

   Vi lejer bare, da vi ikke har råd til at købe lige nu. Men det kommer vel en dag :) Og ohh my god det er et lækkert hus det der, det kun også godt være mit drømmehus. Der er virkelig kredset om detaljerne og elsker det enkle design. Jeg glæder mig så meget til at indrette, det er altid sjovt. Bor I i hus nu i Aarhus? :)

 2. Tina Brandstrup Hansen skriver:
  8. juli 2012 kl. 18:26

  Ja, ikke? Huset er så gennemført fantastisk. Drømmer stadig ;)
  Jeg bor 30 km udenfor Århus i en lille by, men vi skal til at kigge efter hus/lejlighed i Århus inden for den nærmeste fremtid. Vi vil rigtig gerne ind til skønne Århus, som vi har indset, at vi ikke kan undvære.
  Det bliver så spændende med det lejede hus – jeg glæder mig til at se billeder. Hvor stort er huset? Måske du er “tvunget” til at tage på et HAY-udsalg igen for at købe lidt ekstra møbler. Du må meget gerne sige til, hvis du hører om sådan et udsalg igen.

  Håber du har nydt weekenden og tak for yoga videoerne – dem har jeg sendt videre på min skønne gravide søster ;)

  • Fit For Livin skriver:
   11. juli 2012 kl. 11:10

   Lyder spændende med nyt hus/lejlighed! Og Århus er såååå skønt, vil aldrig herfra :) Ja det er super godt her, men vi har lagt meget arbejde i det, men vi er også ved at være på plads langt om længe :) Det er 90 m2, så tilpas stort til os og en lille en. Jeg skal nok vise billeder når alt er klart. Ja HAY udsalg er fantastisk, lover at update næste gang. Det er en gang årligt og vidst altid i maj.

   Hvor er det fedt at din søster kan bruge yoga videoerne. Det er skønt for sådan en mørbanket gravid krop ;)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin