DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

En sund start på dagen

Efter flere forespørgsler vil vi nu dele ud af vores hverdagsmad, og hvad bedre at starte med end dagens vigtigste måltid :)

Jeg (Danica) har de sidste 4 år spist netop dette til morgenmad, og jeg bliver aldrig træt af det. Jeg tror det er kombinationen af noget sødt, surt og crunchy der gør det for mig. Det er simpelt, billigt og virkeligt lækkert.

Måltidet består af:

 • 1 banan
 • 120 gr. A 38
 • 20 gr. havregryn
 • 10 gr. rosiner
 • 5 gr. mandler

Dertil drikker jeg altid en kop grøn the til min morgenmad, da det sætter forbrændingen op, ligesom at jeg tager en ske Udo’s Choice olie. Det smager ikke specielt godt, men det er utroligt sundt for ens indre.

Energifordelingen for måltidet er således:

 • 315 kcal i alt
 • 11,2 gr. protein
 • 58,5 gr. kulhydrat
 • 4 gr. fedt (den sunde slags)

Så er jeg klar til dagens udfordringer og ugens første træning. Hvad spiser I til morgenmad?

Skriv en kommentar

10 kommentarer til “En sund start på dagen”

 1. Sanne skriver:
  12. marts 2012 kl. 13:51

  Lyder/ser lækkert ud, det må da prøves – selv ryger jeg på et stort glas vand, grød lavet af grovvalse havregryn + vand, frisk frugt og kanel på toppen og et lille glas mælk on the side :)

  • Fit For Livin skriver:
   12. marts 2012 kl. 13:58

   Det smager virkelig også godt :) Grød er også sådan en god ting, og virkelig nemt at lave. Lækkert med kanel ovenpå. En forudsætning for mig er, at morgenmad skal være sundt og mættende, men heller ikke tage for lang tid at lave når man har travlt om morgenen :)

 2. sundhedsbureauet skriver:
  12. marts 2012 kl. 20:08

  Hej Danica. Jeg spiser skyr med vaniliepulver og mandler og valnødder. Jeg bruger vaniliepulver eller vanilieessens for Skyr kan godt blive en lille smule surt ellers. Så hakker jeg ca. 18 mandler (18 g) og 2-3 valnødder. Der er ca. 250 kcal i en sådan morgenmad og det mætter ret godt pga det høje proteinindhold fra Skyr’en. Derudover giver protein også forbrænding, som jo altid er godt :-). Hvis jeg skal løbe den dag, og har brug for kulhydrat så bruger jeg ofte 1 spsk Axa Fibersund, som er en slags fiberdrys med et højt fiberindhold. Det er diætistens morgenmad :-) smager godt..

  • Fit For Livin skriver:
   12. marts 2012 kl. 20:13

   Nej hvor lyder det lækkert :) Jeg plejer at bruge skyr som aftensnack sammen med vaniliepulver, lidt mandler og nogle stykker mørkchokolade. Det smager også rigtig godt. Skyr kan nemlig godt være syrligt, så det er ideelt med vaniliepulver. Kun være man skulle prøve det Axa Fibersund, det kendte jeg ikke til, og lyder ellers lige som noget for mig :) Tak for dine tips.

   • sundhedsbureauet skriver:
    12. marts 2012 kl. 20:27

    Ja, Fibersund er genialt. Det er superhøjt i fibre og smager ganske godt, du kan købe det i de fleste store supermarkeder. God ide med Skyr også til aftensnack – og især den mørke chokolade… mmm, den er altid god :-)

 3. louise skriver:
  12. marts 2012 kl. 22:17

  Det vil jeg prøve at lave!
  skal seriøst til at komme igang med træningen og god kost inden bikini sæsonen går igang :S

  • Fit For Livin skriver:
   12. marts 2012 kl. 22:20

   Det smager også SÅ godt! :) Og du har masser af tid til at komme i form, allerede efter en måned med sund kost og motion vil du kun se tydelige resultater.

 4. Simone skriver:
  13. marts 2012 kl. 18:51

  Uuh hvor ser det lækkert ud. Dejlig sund start på dagen.

  – Det må jeg hellere prøve :D

  //Simone – voresboble

 5. Alternativer til din morgenmad skriver:
  7. april 2014 kl. 11:19

  […] præsenteret i dette indlæg, får jeg A38, havregryn, banan, rosiner, mandler og grøn te til morgenmad hver eneste morgen. […]

 6. Food inspiration skriver:
  7. april 2014 kl. 11:22

  […] Min morgenmad finder I lige her. Det er så nemt og mætter langt ud på […]

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin