DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Proteinpulver all the way!

Så kom vores postmand forbi med en gigantisk pakke. Vi er gået all in på proteinpulver denne gang, da der var flere varianter vi gerne ville prøve.

Banan, chokolade og chocolate fudge - Nam!

Proteinpulver smager virkelig godt, og mulighederne er uendelige. Du kan bruge det i din smoothie, i en proteindrik, i din morgenmad, til pandekager, muffins og til hjemmelavede proteinbarer som vi lavede lige her.

Kun fantasien sætter grænser, og hvis du ikke kan lide banan eller chokolade, kan du få smagsvarianter som vanilie, jordbær, pina colada (ja, du læste rigtigt), mint og mange flere.

Har du svært ved at finde kilder til proteín i din daglige kost, er pulveret nemt at supplere op med. Og det smager altså tilmed virkelig godt – specielt efter træning hvor kroppens kulhydratlager er helt i bund.

Du kan købe proteinpulver mange steder, og der findes mange slags, men ifølge vores erfaringer smager Elite simpelthen bedst. Det kan bl.a. købes hos Gym Nordic, hvor de har fri fragt ved køb for over 500 kr .

Hvad er jeres erfaringer med proteinpulver og bruger I det som supplement til jeres kost?

Skriv en kommentar

7 kommentarer til “Proteinpulver all the way!”

 1. Anne skriver:
  5. marts 2012 kl. 22:03

  Hej:-) suuuper fed blog. Kan du fortælle hvilken af disse der smager bedst, eller evt lave en test:)?

  • Fit For Livin skriver:
   5. marts 2012 kl. 22:23

   Hej Anne. Tak for din kommentar og ja det vil vi meget gerne :) Vi kan klart bedst lide chokoladeudgaverne. Både chocolate rich og fudge, de er nemlig slet ikke kvalmende, men smager af kakao. Frugtudgaverne som jordbær fx er meget syntetisk, og natural er kedelig. Vi kan dog også godt lide banan :) Resten har vi ikke prøvet. Det er nok også lidt en smagssag.

 2. anne skriver:
  8. marts 2012 kl. 00:11

  Tak for dit svar!

  Hvilken en af chokolade udgaverne er så bedst?
  (Har en idé, om at de måske kan være sådan lidt Nesquick agtige?)
  Og hvad blander I dem op med?

  God aften!

  • Fit For Livin skriver:
   8. marts 2012 kl. 11:35

   Den der hedder Chocolate Rich er bedst vil jeg mene, den er ikke så kraftig i smagen. Den er lidt nesquick agtig faktisk. Vi blander det op med mælk eller vand efter træning. Ellers bruger vi det i pandekager, muffins, morgenmad, proteinbarer m.m. Mulighederne er uendelige :)

 3. labonovaLabonova skriver:
  26. juli 2012 kl. 15:45

  Nu skriver du “…specielt efter træning hvor kroppens kulhydratlager er helt i bund”

  Nu er der ikke så mange kulhydrater i det der protein pulver med mindre det er desideret “recovery” protein eller weight gainer

  Jeg vil klart anbefale at man tilføjer Maltedroxtrin til sin protein shake efter træning for at fylde de nævnte depoter, evt 50 gr protein og 70 gr Fast carbs som maltedroxtrin eller Vitargo for mænd, lidt anderledes for kvinder :)

 4. William skriver:
  29. august 2012 kl. 17:28

  Hej

  Jeg ville bare lige anbefale Elite Whey også efter at have set dit indlæg!, det er også super lækkert til proteinboller, jeg lavede forleden faktisk kun med proteinpulver, æggehvider, havregryn, lidt olie og lidt kanel, jeg brugte dog http://www.gymnordic.com/product/show/374-elite-gourmet – Gourmet udgaven fordi de ikke havde elite whey i chokolade på lager, den prøvede jeg dog sidste gang, og den var også rigtig god :-)

  Tak for en super blog

  Hilsen William.

  • Fit For Livin skriver:
   30. august 2012 kl. 08:57

   Tusind tak for din kommentar William :) Og fedt med en anbefaling. Jeg elsker også Elite, men har ikke prøvet den smag. Og lækre boller du har lavet, kan være vi skal forsøge os med dem :) Skal nok lige give lyd om vi kan få dem lige så lækre som de lyder.

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin