DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Sund og lækker aftensmad på budget #2

Endnu en aftensmad bestående af hamburgryg. Det er så nemt at lave, billigt og rigtig sundt. Vi laver faktisk rigtig tit en sund guacamole på fromage fraise dertil, og den smager så godt. Jeg kun vitterlig leve af guacamole.

I skal desuden have tusind tak for jeres fantastiske søde og dejlige kommentarer til vores give away. Vi vil ønske I alle kunne vinde! Det er så fedt I gider deltage og fortæller om jer selv. Jeg vil seriøst være venner med jer alle :)

Hvad spiser I egentlig til aftensmad når det skal være sundt, nemt, lækkert og på budget? Man kan jo altid bruge ny madinspiration.

 

Måltidet indeholder kun omkring 450 kcal. i alt

 

Skriv en kommentar

21 kommentarer til “Sund og lækker aftensmad på budget #2”

 1. Nana kyhn skriver:
  22. marts 2012 kl. 20:56

  Mm ja! Guacamole – og det sunde fedt skal man jo have noget af!!:-) elsker at lave mad, men i hverdagen bliver det mest til varierende kød og grøn salat – i weekenden planlægger jeg dog altid forretter, hovedretter, desserter og sunde snacks – sådan føler jeg at jeg viser min kæreste at jeg elsker ham – selvfølgelig ikke kun sådan ;-b he he

  • Fit For Livin skriver:
   22. marts 2012 kl. 21:06

   Ja guacamole er SÅ godt, og så er det netop godt med det sunde fedt :) Dejligt du elsker at lave mad. Herhjemme er det primært kæresten der gør det. Det er da vildt fedt du gør så meget ud af det i weekenden, det må din kæreste virkelig nyde godt af. Og jeg synes det er en perfekt måde at udvise kærlighed på :) De sjældne gange jeg gør det, bliver han så glad og jeg bliver så stolt!

 2. Corinna skriver:
  22. marts 2012 kl. 20:58

  Jeg er ikke selv så meget til hamburyg, men det der ser slet slet ikke dårligt ud !! :)
  .. Når jeg skal lave noget sund, lækkert osv. Ja så skal der selvfølgelig ALTID være salat til ! HAPS – Love it! Jeg mixer altid alt muligt, og håber på det bedste. Og det er sjældent at det kan gå galt ! :)
  De seneste par dage har jeg prøvet to nye opskrifter, som jeg KLART vil anbefale !!

  for leden dag fik jeg denne: http://www.thefoodclub.dk/kylling-med-chili-og-kokos/
  Jeg brugte bare cayennepeber istedet for chili, og undlod spidskommen. Og ved du hvad – det samgte FANTASTISK !! også med en god omgang grøn salat til, bønner eller hvad man nu ønsker; Jamen så kan det jo ikke gå galt.

  Her til aften har jeg fået dette: http://thejunkies.dk/healthjunkie/2012/03/13/sund-og-laekker-frokost/
  Utrolig lækker omelet. Jeg brugte bare hytteost istedet for mozzarellaen, og undlod champignon (havde glemt at købe det :$ ) .. Også lige oven på en omgang friskbagt rugbrød. HAPS HAPS ! Ville ønske at der var mere :$ :P

  Hvad med opskriften på jeres sunde guacamole ? :D

  • Fit For Livin skriver:
   22. marts 2012 kl. 21:13

   Jeg tror også at det er sådan, at enten elsker eller hader man hamburgryg :) Enig med salaten, men er faktisk blevet mere til grøntsager på det seneste. Det mætter lige lidt mere synes jeg.

   Lækkert du vil dele opskrifter med os :) Den omelet fra Healthjunkie har jeg allerede bogmærket, for den ser helt vildt lækker ud. Skal lave den meget snart, og så lyder det da helt vildt lækkert ovenpå hjemmebagt rugbrød, haps! Og kyllling med cayennepeber og kokos, bliver helt sulten igen!

   Guacamolen er så simpel, og det kan vi li’;) og den smager vildt godt.

   - 2 advokado
   - 2 spsk fromage fraise
   - 1 tsk guacamolemix fra Føtex til 5 kr. som holder rigtig længe

   • Corinna skriver:
    22. marts 2012 kl. 21:49

    Kan sagtens følge dig i det med grøntsagerne :) Derfor er jeg også blevet liiidt vild med at mikse frugt og grønt. En broccoli/blomkålssalat, eller bønner mikset med andet frugt.
    For det meste er mine salater baseret på grøntsager ihvertfald :)

    Armen blev forbavset over hvor lækker en omelet kan være – men den er et hit !! skinken og osten er prikken over i’et :)

    Tak for opskriften! Den skal helt sikkert nok blive et hit :D og mon ikke man også skulle prøve den pasta til ;)

    • Fit For Livin skriver:
     22. marts 2012 kl. 22:07

     Det har du ret i, et mix er helt optimalt :)

     Kun godt forestille mig den omelet slår benene væk under en. Den bliver sikkert favorit herhjemme har jeg på fornemmelsen! Det var så lidt, og lige over :) og ja guacamolen kan gå til alt, så kan virkelig anbefale den og pastaen :)

 3. Marica skriver:
  22. marts 2012 kl. 20:39

  Uhhh lækkert ! Det kunne være, at jeg skulle lave det i morgen :-D
  Jeg plejer også når jeg laver sundt mad på budget, at lave tun frikadeller.
  Jeg laver dem ud af alm. dåse tun bruger ca fem dåser, rasp/eller havregryn, æg og mælk – lidt ligesom når man laver alm. frikadeller. Så kan man variere med hvad man putter i dem som eks. krydderurter. Dertil plejer jeg at lave bulgur :-)

  • Fit For Livin skriver:
   22. marts 2012 kl. 20:47

   Det er også bare super lækkert :) Tunfrikadeller laver vi engang imellem på havregryn, rødløg, æg og mælk. De er nemlig rigtig lækre og nemme at lave. Bare ærgeligt tun er blevet dyrere end kød. Tror vi vil putte krydderurter i næste gang, tak for tippet :)

 4. louise skriver:
  22. marts 2012 kl. 21:46

  sidder her med en skål havregryn, og savler over jeres lækre aftensmad!
  kunne jeg nu altså sagtens spise, men sådan er det jo når man har sent fri fra arbejde!

  når jeg bare skal lave noget hurtigt og nemt, laver jeg ofte wokmad. jeg synes det er så lækkert, nemt og ikke mindst nemt at varierer, så det ikke bliver det samme igen og igen!
  nemt lige at bruge det man har derhjemme!

  hvor sundt det er, ved jeg dog ikke…. er simpelthen ikke så klog på sådan noget ;-)
  men så er det jo godt jeg kan få lidt inspiration herinde. hehe.

  super fed blog! :-)

  • Fit For Livin skriver:
   22. marts 2012 kl. 22:03

   Mange tak Louise :) En skål havregryn kan faktisk være meget god på mange tider af døgnet, især dejligt nemt hvis man er træt eller har sent fri.

   Wokmad er rigtig lækkert og dejligt sundt. Vi plejer at bruge sådan nogle frostwokgrøntsager, da det er så nemt. Det er sikkert meget bedre fra scratch som du gør, men nogen gange skal det gå lidt hurtigt :) Det gode er at man kan bruge det på så mange måder.

 5. Lene Aagaard skriver:
  22. marts 2012 kl. 21:07

  Uhm! det ser godt nok lækkert ud :-)
  Kunne også leve af avocado! det er seriøst verdens bedste opfindelse!

  Hvis jeg skal gøre det nemt, sundt og lækkert; er det ofte lynstegte grøntsager på panden, sammen med noget kød jeg lige har lyst til. Forleden dag lavede jeg det med kæmperejer, broccoli og gulerødder – og det var ren guf! ;-)
  De sidste minutter inden servering plejer jeg at vende det hele i æg, og stege det indtil ægget er gennemstegt, og ser ud som røræg.

  Hvis ikke lige jeg har en pande til rådighed, bliver det utrolig ofte broccolisalat med skinkestrimler i. Det er super nemt.
  Broccoli
  rødløg (eller almindelige løg)
  skinkestrimler
  solsikkekerner

  Dressingen blander jeg af A38, balsamico og lidt salt.
  Normalt bruges der jo bacon til broccolisalat, men hvis man vil spare lidt på fedtet er skinke et godt alternativ :-)

  http://www.leneak.blogspot.com/

  • Fit For Livin skriver:
   22. marts 2012 kl. 21:59

   Nam nam, det lyder godt. Det skal vi helt sikkert også prøve at lave, lyder som en virkelig lækker sammenblanding :)

   Elsker at I har lyst til at dele ud af jeres opskrifter. Fed madinspiration!

 6. Rikke skriver:
  23. marts 2012 kl. 00:48

  Jeg har tun med masser af hakket grøntsager (spinat, peberfrugter, løg, hvidløg og chili) med i madpakken hver dag.

  Ellers er det mest protein jeg tænker på. I aftes fik jeg kylling med spinat/bønne salat. Mumsi!

  • Fit For Livin skriver:
   23. marts 2012 kl. 09:16

   Tun er virkelig lækkert og så anvendeligt. Lyder som en lækker frokost du får :) Her er det også mest protein der er i fokus, da det mætter så godt.

 7. Nanna skriver:
  23. marts 2012 kl. 08:19

  Uh, kunne være man skulle til og prøve hamberyg lidt mere :-) Ser i hvert fald lækkert ud.
  Til sund, hurtig og billig aftensmad kan jeg altså varmt anbefale kidney bønner! De smager super lækkert, er fyldt med protein og derfor en herlig erstatning for det ellers lidt dyre kød.
  God fredag til alle :-)

  • Fit For Livin skriver:
   23. marts 2012 kl. 09:17

   Kidneybønner er gode, men nogle gange har jeg det lidt svært med dem? De er ellers så sund og fyldt med protein som du siger. Kan man være man skulle overveje at bruge dem noget mere :)

   God fredag til dig :)

 8. nornerne skriver:
  23. marts 2012 kl. 14:30

  Et godt tip til både aftensmad og “dip” jeg bruger.
  Jeg køber en pose kikærter, ligger dem i blød osv. Da vi ikke kan nå at spise det op, hvis jeg laver humus af det hele, er jeg begyndt at bruge halvdelen til falaffel. Sundt, lækker og nemt (og billigt) Min mand, der er stor kødspiser er også begejstret – og børnene elsker “vegetarfrikadellerne” ;-)

  • Fit For Livin skriver:
   23. marts 2012 kl. 15:13

   Hummus er faktisk rigtig lækkert, tak for tippet :) Det tror jeg vi skal til at begynde at lave. Og falaffel lyder også godt, ihhh jeg er helt inspireret til at lave en masse mad nu :)

 9. Sanne skriver:
  26. marts 2012 kl. 08:58

  Guaca kan jo næsten også spises til alt – forstår 100% din “besættelse”..! :)

  • Fit For Livin skriver:
   26. marts 2012 kl. 09:20

   Guaca er fantastisk. Man kan nærmest leve af det alene haha;) Fedt du forstår besættelsen.

 10. Food inspiration skriver:
  7. april 2014 kl. 11:23

  […] Endnu en sund og nem aftensmad på budget suppleret op med […]

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin