DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Sund og lækker aftensmad på budget

Vi går utrolig meget op i lækker mad, men jeg er også studerende, så vi kan ikke købe hvad der passer os desværre. Derfor har vi fundet frem til forskellige retter, der er sunde, lækre og billige at lave.

Den ret der serveres mest hos os er nedenstående. Vi elsker hamburgryg og det smager SÅ godt. Førhen brugte vi altid kylling, tun eller oksekød, men hamburgryg er faktisk en del billigere. Man skal bare købe en af de helt store og skære den ud, og så er der kød til mange dage for lidt penge. Grøntsager køber vi både friskt og på frost. Tit har Bilka eller Føtex 10 poser frost for 100 kr. og der er virkelig til mange gange og udvalget er stort. Pastaen er grovpasta og en pose til 10 kr. holder længe, da jeg f.eks. kun får 30 gr. til aftenmåltidet. Siden af laver vi altid en dressing (ikke synlig på billederne) ud af fromage fraise eller advokado.

Det ser måske ikke ud af meget, men smager virkelig godt :)

Det bedste er at aftensmåltidet for mig kun indeholder 350 kcal. i alt,  og jeg bliver altså utrolig mæt. Så det kan sagtens lade sig gøre at lave lækker aftensmad, der er nærende, simpelt, billigt og samtidigt utrolig sundt. Netop fordi mine måltider ikke indeholder flere kcal. kan jeg også tillade mig at spise så tit som jeg gør. Se eventuelt mit tidligere blogindlæg, hvor jeg beskriver mit daglige madindtag fordelt over hele 7 måltider.

I samme indlæg vil I finde et link til et gratis ernæringsprogram som vi bruger (så slipper man for at skulle købe sig ind hos forskellige hjemmesider for at holde styr på sit daglige indtag og behov).

Hvad spiser I til aftensmad og synes I det er nemt at finde inspiration til sunde, billige og simple opskrifter?

 

Skriv en kommentar

11 kommentarer til “Sund og lækker aftensmad på budget”

 1. louise skriver:
  14. marts 2012 kl. 20:04

  Jeg bor stadig hjemme, så jeg spiser for det meste bare hvad der bliver serveret!
  Det er nok bare en dårlig undskyldning for ikke selv at lave mad, men det må altså vente til jeg bliver lidt ældre og flytter hjemmefra.
  Kan dog godt lide at lave noget sundt og lækkert, hvis jeg er alene eller sammen med veninder! helt sikkert….

  Jeg kom til at tænke på – hvad laver i til daglig. Hvad har i af jobs og uddannelse. I må da næsten være noget inden for kost eller motion siden i ved så meget! haha….

  Og en sidste ting – er det kun Danica der laver oplæg på bloggen, eller er jeg helt galt på den? :-)

  - Er tosset med jeres blog!

  • Fit For Livin skriver:
   14. marts 2012 kl. 20:18

   Tusind tak for din søde kommentar Louise! Da jeg boede hjemme spiste jeg også bare hvad der blev serveret, det var luksus at der altid var mad klar selvom det ikke altid var sundt ;) Men det er godt at når du så er alene eller sammen med dine veninder, at du vægter den sunde kost.

   Rasmus er en fantastisk dygtig maler (håndværker) og jeg læser kandidat i virksomhedskommunikation på handelshøjskolen. Mangler faktisk “kun” at skrive mit speciale, så er uddannet om et halvt års tid – skønt! Jeg arbejder ved siden af med noget studierelevant i en stor Århusiansk virksomhed. Der er ingen af os der uddannet inden for kost eller motion. Vi har vores viden på baggrund af egne erfaringer, mange års informationssøgen og vi søger hele tiden ny viden.

   Ha ha, super godt spørgsmål med om det kun er mig, og du er slet ikke galt på den ;) Hensigten var at vi begge skulle bidrage med indlæg, men det primært skulle være mig der laver dem/besvarer kommentarer osv. Rasmus er den der står bag alt det tekniske, opsætning af bloggen osv. Man skulle ikke tro det, men der er mange tekniske ting man skal lære når man skriver en blog. Dertil tager han billeder, afprøver nye opskrifter, regner ernæringsindholdet ud. Uden ham vil jeg ikke kun opretholde bloggen og de daglige indlæg, da det faktisk tager mange timer hver dag. Men jeg nyder det og elsker at vi kan inspirere andre.

 2. Simone skriver:
  14. marts 2012 kl. 20:15

  Hvor ser det bare lækkert ud.
  Spiser aldrig selv hamburgryg, så kunne være det skulle prøves. :)

  Har selv fået sund aftensmad med tun
  http://www.voresboble.dk/salad-nicoise-med-frisk-tun/

  //Simone

  • Fit For Livin skriver:
   14. marts 2012 kl. 20:22

   Du skal endelig prøve det :) Og lækkert med tun, det smager så godt og kan bruges på mange måder. Bare ærgeligt det er blevet så dyrt..

 3. Maria skriver:
  14. marts 2012 kl. 21:03

  Super inspirerende blog! Jeg elsker at følge med og tjekker ind dagligt! Jeg har selv tabt mig 13 kilo og er nu nede på min drømmevægt nemlig – 54! Dette har været en proces på ca et halvt år. Nu arbejder jeg på at blive mere tonet og at få en lav fedtprocent. Jeg ved vidst hvad jeg skal have at spise imorgen! Jeg elsker at i svare på kommentar, det giver nærvær. Held og lykke til jer begge! :-))

  • Fit For Livin skriver:
   14. marts 2012 kl. 21:11

   Ej hvor er det godt gået! Virkelig inspirerende for mig når andre er så vedholdende og opnår deres ønskede mål :) Er sikker på du hurtigt bliver tonet og får en lavere fedtprocent med din viljestyrke. Dejligt vi kan inspirere til aftensmaden, det er virkelig også lækkert. Og tusinde tak for din fine kommentar, jeg er fuldstændig enig. En blog er en dialog og baseret på tovejskommunikatione, og hvis der ikke bliver svaret på kommentarer forsvinder ideen og formålet. Det er simpelthen bare så hyggeligt når I skriver om jer selv og fortæller om jeres liv, bliv endelig ved med det :)

 4. Mette Theilgaard skriver:
  15. marts 2012 kl. 12:47

  Det har jeg da egentligt ikke tænkt over: Bikini i neonfarver! Det ser da hammer godt ud til solbrun hud. MÅ have mig en! ;-)

  • Fit For Livin skriver:
   15. marts 2012 kl. 13:12

   Ja det ser vildt godt ud! :) Jeg havde heller ikke tænkt over det før jeg så billedet.

 5. Julie skriver:
  20. marts 2012 kl. 21:38

  Har lige opdaget jeres blog! Den er vildt god :) Det er fedt i kommer med ideer til sund og lækker aftensmad, mere af det!

  Vil helt sikkert følge med fremover.

  • Fit For Livin skriver:
   20. marts 2012 kl. 22:23

   Ej hvor fedt, velkommen til :) Vi vil meget gerne dele ud af vores ideer til sund og lækker aftensmad, det skal vi nok sørge for der kommer mere af.

 6. Food inspiration skriver:
  7. april 2014 kl. 11:24

  […] Sund og nem aftensmad på budget. Det er et godt eksempel på hvad vi spiser ofte. Hamburgryg er […]

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin