DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Ask us!

Vi har aldrig holdt en spørgerunde før, nok fordi vi ikke synes der kan være så meget at spørge os om, men vi får rigtige mange e-mails og kommentarer, og så vil det være oplagt at samle det et sted. Så hvis I ligger inde med noget, så spørg endelig løs enten her eller på vores mail. Ingen spørgsmål er dumme :)

Ris, ros eller tips til hvad I vil se mere af er også velkomment. Vi kan altid bruge ny inspiration. Selve indlægsmængden vil dog ikke ændre sig grundet omstændighederne, og fordi vi har travlt med arbejde, speciale og flytning. Vi gør dog alt for at kunne blogge hver eneste dag og leve op til jeres forventninger :)

// If you have any questions regarding our blog or us in person please feel free to ask here or by writing an e-mail.

Skriv en kommentar

11 kommentarer til “Ask us!”

 1. Laura skriver:
  17. juni 2012 kl. 12:54

  Hvordan mødte I hinanden? :)

 2. A skriver:
  17. juni 2012 kl. 12:56

  Kan i ikke fortælle lidt om jer selv? :-) alder, hvad i laver til daglig, hvor længe i har været sammen og aaalt sådan noget?

 3. healthy4real skriver:
  17. juni 2012 kl. 12:53

  Hej :-)
  Jeg er en pige som i år er begyndt at gå op i min vægt, da jeg altid har været overvægtig ..men da jeg er en høj pige, så mit “fedt” fordeler sig ud på hele kroppen, og af den grund ser jeg ikke så overvægtig ud. Men jeg er endelig kommet under et antal kilo, som var mit max – og jeg er så lykkelig!
  Men har i nogen gode råd til hvordan man kan tabe sig hurtigere? Evt. mindst 600 kalorier hver dag? – jeg vil MEGET gerne tabe mig …

 4. Pauline skriver:
  17. juni 2012 kl. 16:04

  Jeg har et spørgsmål, som sikkert er meget omdiskuteret. Hvis man vil tabe sig, og få lange smidige og stærke muskler, hvor mange gentagelser skal man så lave af hver øvelse? og hvor meget vægt ca? Er en pige på 21 år, 165 høj og vejer 57 kg.

 5. C skriver:
  17. juni 2012 kl. 16:43

  Heey ;) – Jeg har smidt en besked på jeres facebook .

  • Fit For Livin skriver:
   17. juni 2012 kl. 16:46

   Undskyld vi ikke har svaret, men vi har slet ikke set den. Troede der poppede sådan en note op hvis nogen henvendte sig :) Det må du undskylde, vi svarer med det samme.

 6. Frederikke skriver:
  17. juni 2012 kl. 16:54

  Hvordan finder man ud af hvad ens fedtprocent er? Kan man gøre det uden hjælp af professionelle? Og hvad skal den gerne ligge omkring for en sund, kvinde midt i tyverne?

 7. Frederikke skriver:
  17. juni 2012 kl. 16:57

  Hvordan måler man sin fedtprocent? Kan man gøre det uden hjælp fra professionelle i et center el.lign? Og hvad skal den ligge omkring for en sund kvinde midt i tyverne?

 8. Nanna skriver:
  18. juni 2012 kl. 08:47

  Hej :D jeg er en pige der er igang med tabe mig, jeg har allerede tabt mig 5 kilo og vil gerne af med 5 mere. Jeg træner et par gange om ugen og har længe overvejet at drikke noget proteinpulver eller spise en bar efter styrketræning. Vil gerne have en krop der er mere tonet, men har hørt at der er mange kalorier i proteinpulver og at det ikke er smart at indtage hvis man vil tabe sig? Ved i noget om det, og hvad gør i selv?

 9. Kamilla skriver:
  19. juni 2012 kl. 10:10

  Først, mange gange tillykke med at I skal være forældre :)
  Jeg vil gerne hører jer om; var den lille ny planlagt, eller var det en kærkommen ups’er? :)

 10. Camilla skriver:
  20. juni 2012 kl. 21:41

  Hej :-)
  Jeg tænkte på, om i hører musik når i træner? I så fald hvilket musik? Jeg synes nemlig selv at det er motiverende med musik, der er meget flow i, men har svært ved at finde nogle gode numre… Har i nogle bud på dette område?

  ellers: fantastisk blog! Følger jer hver dag :-)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin