DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

If they only knew….

Så er vi tilbage. Internettet driller helt vildt og er meget ustabilt. Vi bliver smidt af konstant, og det er virkelig langsomt sammenlignet med tidligere, øv altså! Det går bare ikke hånd i hånd med et speciale eller bloggen for den sags skyld.

Vi har knoklet i mange dage efterhånden med at komme på plads, og vi er næsten i mål. Vi mangler bare lige at få hængt de sidste ting op og køre på lossepladsen med et læs skrald, og ikke mindst at male og rengøre den gamle lejlighed. Så den næste uge bliver også hård. Vi er dog utrolig glade for det nye hus og føler os virkelig hjemme, meget mere end vi gjorde før. Det er skønt at være ude i provinsen hvor folk er så hjælpsomme og nabopizzamanden kommer med gratis pizza og drikkevarer i indflyttergave. Love it! Og vi savner slet ikke centrum som jeg ellers havde troet vi vil gøre.

Kunne slet ikke lade vær med at smile af nedenstående billede. Vi er virkelig alt for hårde ved os selv. Frem for at pege alle de negative ting ud, så fokuser på det positive. Der er ingen der er så hård ved din krop som du selv er. Elsk dig selv hver eneste dag!

Kender I til nedenstående scenarier og kan I også være alt for hårde ved jer selv?

Skriv en kommentar

6 kommentarer til “If they only knew….”

 1. Frenchilicious skriver:
  11. juli 2012 kl. 12:30

  Held og lykke med den sidste del af flytteriet:-)

  • Fit For Livin skriver:
   11. juli 2012 kl. 15:36

   Tusind tak :)

 2. Nanna skriver:
  11. juli 2012 kl. 13:51

  Okay jeg må vist være PMS for blev helt rørt af de stakkels frugter.. Vi er skide lækre allesammen, smil, vær sund og vær glad! Så er appelsinhuden eller den ekstra delle sgu da ligemeget. Held og lykke med det sidste flytteræs – i gør det godt :-)

  • Fit For Livin skriver:
   11. juli 2012 kl. 15:46

   Jeg blev også rørt, det er så godt illustreret :) Og jeg kun ikke have sagt det bedre selv, du har fuldstændig ret! :)

 3. Pernille skriver:
  11. juli 2012 kl. 15:28

  Haha. Er vild med frugterne :) Håber I hurtigt får rengjort og malet den gamle lejlighed, for det er nu lidt sjovere at bruge tiden på den nye – specielt når man har en travl hverdag…

  // http://www.bedreform.bloggersdelight.dk //

  • Fit For Livin skriver:
   11. juli 2012 kl. 15:47

   De er også super søde :) Ja det er rigtigt, nu vil man gerne have det gamle sted ud af hovedet så man bare kan bruge tid på det nye. Flytning er aldrig sjovt. Og forresten tillykke med dit nye site, det er blevet så fint :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin