DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Monday pics

Hvor er I gode til at spørge, både i kommentarfeltet og pr. e-mail. Bliv endelig ved :) Tænker vi lader den køre ugen ud og så laver et samlet indlæg i starten af næste uge med svar på alle jeres spørgsmål.

Mandagen står i specialets tegn og senere en cafetur med en veninde. Det bliver desværre ikke til nogen motion i dag for mit vedkommende. Er I gode i dag? I såfald sender I så ikke lige noget inspiration og karma i min retning? Jeg har brug for et skub, da jeg for tiden kun får motioneret 2 gange om ugen og det er ikke helt godt nok.

I får lige en gang billedespam af os fra 2007 til nu, som en smagsprøve på 2 af spørgsmålene og de mange år vi har haft sammen som par.

Skriv en kommentar

7 kommentarer til “Monday pics”

 1. amiarting skriver:
  18. juni 2012 kl. 10:42

  fedt med billeder af jer – mere af det til bloggen (:

  http://www.amiarting.wordpress.com
  http://www.behance.net/annemettefoged

  • Fit For Livin skriver:
   18. juni 2012 kl. 11:53

   Det er taget til efterretning :)

 2. Maia skriver:
  18. juni 2012 kl. 11:32

  Jeg går på en efterskole, og kan desværre kun træne i weekenden. Og derfor må jeg give den max gas, når det kun er 2 gange om ugen jeg kan træne :) – Så igår ramte jeg en rekord i at brænde kalorier. – Jeg forbrændte 700 kcl! Og det kan SÅ meget mærkes!
  - Det kunne evt være fedt hvis I havde et billed med strække ud øvelser (Har ledt på Tumblr).

  Ang. med din træning, så prøv at booke en masse yoga hold. Det skulle være godt for barnet(tror jeg), og for dig selv. Og i mens du er dernede, kan du måske træne lidt på maskinerne :D

  - Men du og Rasmus må have en god dag! :)

  • Fit For Livin skriver:
   18. juni 2012 kl. 11:55

   Det er godt gået med træningen i weekenden når det er det eneste tidspunkt du kan :) Og flot med den nye rekord! Jeg skal nok prøve at kigge efter stræk ud øvelser billeder, men ellers er jeg sikker på Youtube kan være behjælpelig med gode øvelser :)

   Jeg har været på yoga, og det er super godt, men jeg har generelt bare haft en dårlig sidste uge grundet træthed og arbejde, men jeg må bare sørge for denne uge bliver bedre :)

 3. Svandís skriver:
  18. juni 2012 kl. 13:09

  Sikke en sød kjole du har på billede nr.2. :)

  Hvor købte du den? Jeg har ledt over alt og kan ikke finde sådan en kjole..

  -Svandís
  http://www.svandis.dk

  • Fit For Livin skriver:
   19. juni 2012 kl. 15:18

   Tusind tak :) Jeg købte den i sin tid på Asos som nytårskjole, men har den faktisk ikke længere, så kan ikke huske mærket. Solgte den nemlig. Men har set ligende på Nelly :) Prøv at søg på glitterkjole eller pailetter. Den findes i et hav af modeller og farver :)

 4. Cecilie Hvolbæk skriver:
  18. juni 2012 kl. 19:20

  Vil rigtig gerne hører lidt mere om din graviditet! :-) og også hvordan du gør med hensyn til træning og kost mens du er gravid :-)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin