DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Stress less

Vi kender det vel alle. Der er tusinde ting vi skal nå; arbejde, skole, opgaver, møder, træning, se familie og venner, rydde op osv. Det er en liste der kører inde i mit hoved hver eneste dag, og det er ligesom om den starter på ny hver morgen. Jeg når aldrig i bund. Jeg føler mig derfor ofte utilstrækkelig fordi der simpelthen ikke er nok timer i døgnet til at nå det hele. Det er svært at forene med en graviditet i 7ende måned, hvor man mest af alt har lyst til at slappe af og sove middagslure.

Jeg har altid være enormt perfektionistisk og det er både en fordel og ulempe. En fordel på den måde at jeg altid har kontrol over tingene og aldrig misser noget, men en ulempe fordi jeg ikke kan håndtere uforsete situationer. Jeg er m.a.o. ikke spontan anlangt. Jeg kan fx. ikke klare rod og vores hjem er derfor altid ryddeligt (det skal vores kommende søn nok ændre på), og jeg har helt vildt høje forventninger til mit studie og vil aldrig nøjes med en dårlig karakter. De få gange jeg har fået under 10 kan slå mig helt ud, og jeg føler mig uretfærdigt behandlet kontra den indsats jeg har lagt i det (makes no sense, 7 og 4 er jo flot). Derfor kæmper jeg også en brav kamp med mit speciale. Det er jo det afgørende projekt og den opgave som undervisere har højst forventninger til. Jeg kan derfor ofte tage mig i at skrive på det, men aldrig være helt tilfreds. Jeg er endda i overdrevet god tid, men alligevel er det ikke nok for mig. Jeg vil helle tiden være endnu mere foran, så jeg kan give mig selv et skulderklap. Jeg når desværre bare aldrig så langt! Mit tøj er altid sat i orden, og de ting jeg ikke bruger sælges eller gives bort, for ellers fører det til stress. Vores liste til den kommende baby kigger jeg på flere gange dagligt, og hver gang jeg kan krydse noget af er jeg overdrevet lykkelig (ikke helt foreneligt med en S.U økonomi). Det betyder også at værelset står 98 % færdigt (god tid eller hvad?) selvom han det første stykke tid skal sove inde hos os. Mange vil nok ryste på hovedet.

Det korte af det lange er, at jeg skal blive bedre til at slappe af og tage tingene som det kommer. Det hele går nok alligevel. Disse få tips til et stressfrit liv vil jeg forsøge at implementere i min hverdag. I morgen starter jeg endvidere på et fødselsforberedelseskursus (smertefri fødsel), der skal hjælpe mig med at håndtere fødselsprocessen. blive mere afslappet og arbejde sammen med min krop frem for imod den. Jeg vil nemlig ikke acceptere at fødsler skal være et smertehelved som bare skal overståes. I andre kulturer er der ikke det syn på det, tværtimod. Det koster en del penge, men tværtimod har jeg hørt så meget godt om det at jeg ikke kun undlade at prøve. Man møder jo heller ikke op til et marathon løb uden at have trænet ihærdigt vel?;)

Er der nogen der kender til de her stressrelaterede følelser, og har vi bare generelt for høje forventninger til os selv?

Skriv en kommentar

14 kommentarer til “Stress less”

 1. Maria Wad Falk skriver:
  14. august 2012 kl. 10:46

  Hvor er det egentlig skræmmende at læse.. For jeg er selv præcis sådan som du beskriver! Bortset fra, at jeg ikke er gravid, selvom det ville gøre min kæreste ovenud lykkelig. ;)

  Tror jeg vil printe rådene ud og smide dem op på køleskabet. En dag af gangen. :)

  • Fit For Livin skriver:
   14. august 2012 kl. 11:14

   Ja det er meget skræmmende når det kommer ned på skrift. Men samtidigt “rart” at høre der er andre der har det på samme måde. Vi må bare tage en dag ad gangen som du siger, og bliver bedre til at give slip på det vi alligevel ikke kan kontrollere:) Og super ide med køleskabet!

 2. Henriette Poulsen skriver:
  14. august 2012 kl. 11:39

  Har det præcis på samme måde, og vil også prøve at benytte mig af det skema..
  Jeg er selv igang med min Bachelor, skal starte på 3. semester her til september, og allerede nu er jeg igang med at fokusere på hvilken kanidat jeg skal læse, og om det er muligt om jeg kan komme ind, og hvis ikke, hvad kan jeg så gøre, for at det bliver muligt? helt ærligt, der er 2 år til endnu!!! take it easy.. så ja kender det.. vi burde bare være bedre til at tage en dag af gangen, tror det vil være meget sundere for ens krop og sind..

  • Fit For Livin skriver:
   14. august 2012 kl. 16:09

   Godt du kun bruge skemaet :) Og kender godt det med forberede sig på noget der først skal ske langt ude i fremtiden. Jeg kan allerede stresse over barselsdagpenge, vuggestueplads, rest SU osv. Ting jeg ikke burde skænke en tanke allerede nu eller lade mig stresse af. Og du har fuldstænding ret, man skal tage en dag ad gangen i stedet for at finde på ting flere år ude i fremtiden.

 3. Nette Lykke skriver:
  14. august 2012 kl. 11:33

  Jeg har det på præcis samme måde, med hensyn til karakter. Jeg formår altid at sætte de højeste forventninger til mig selv, og intet er godt nok. Selv i til min 10. klasseseksamen, som jeg ikke skal bruge til noget, havde jeg det pisse dårligt, fordi jeg var bange for, at få dårlige karakter. Perfektionisme kan have store ulemper…. Jeg prøver virkelig at forbedre mig, og som du skriver, tage tingene som de kommer!

  Nette
  nettelorenzen.wordpress.com

  • Fit For Livin skriver:
   14. august 2012 kl. 16:07

   Vi stiller generelt alt for høje krav til os selv, og så vil man jo altid føle sig utilstrækkelig. Det er flot du prøver at blive mere afslappet anlagt, så er du allerede langt :)

 4. LoveMyJeans skriver:
  14. august 2012 kl. 18:39

  Wow, 7 måneder?! Tiden går godt nok hurtig. Jeg synes jeg næsten lige havde læst at du er blevet gravid! :D
  Jeg glæder mig til at følge med.. og også at høre om noget post-pregnancy work mht. træning og kost. :)

  • Fit For Livin skriver:
   16. august 2012 kl. 12:33

   Ja tiden går hurtigt :) Jeg er ikke 7 hele måneder henne, men i 7ende måned, så snart hele 7 måneder :) Jeg glæder mig også til at komme i form og tage jer med på rejsen, for det bliver et hårdt projekt.

 5. Walkinrunout skriver:
  14. august 2012 kl. 22:10

  Jeg tror du er heldig med, at skulle have et barn – jeg havde det ligesom dig før jeg selv fik børn – men pludselig, efter børnene er kommet til – er alt andet kommet i anden række. Jeg har lært at give lidt slip og nyde mere (og kan nu se, at jeg har spildt tid på at gå og stresse tidligere)…. jeg håber det samme sker for dig og det gør det…. hvis du vil – noget andet er, at med den form du er i og dit kendskab til din egen krop bliver din fødsel en rigtig god oplevelse – det er jeg sikker på. Selvfølgelig er en fødsel ikke en maraton, men det er stadig noget af det vigtigste, at man ved hvilke muskler man skal bruge for at presse babyen ud … og at de er stærke nok til at gøre det.
  Du skal bare glæde dig :)
  Kæmpe knus!

  • Fit For Livin skriver:
   16. august 2012 kl. 12:35

   Det tror jeg du har fuldstænding ret i, og glæder mig også til han kommer og vælter op og ned på vores tilværelse. Det lyder som en god proces du har været igennem, og håber jeg også når dertil. Og ja, det er nok en god ting at man var/er lidt i form under graviditeten og fødslen, håber det bliver en fordel så jeg kan håndtere det lidt bedre :) Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget.

 6. Debbie skriver:
  15. august 2012 kl. 15:03

  Afslapning er meget vigtigt.
  Jeg er selv under en del stres for tiden, men jeg er begyndt at blive bedre til det der med, at trække vejret. Jeg tror jeg er begyndt at lære, at jeg ikke skal have så store forventninger til mig selv, fordi det er derfor man bliver skuffet. Uden forventninger, der var man endda et bedre menneske ville jeg tro.

  Men den ovenstående liste, den forklarer meget godt hvad kan hjælpe, når man føler sig ved siden af sig selv, fordi det føles som om, at der er for få timer i døgnet. :-)

  • Fit For Livin skriver:
   16. august 2012 kl. 12:37

   Ja det har du ret i, at man skal tage sig tid til at slappe af. Øv at du er stresset, men dejligt du er blevet bedre til at trække vejret og håndtere det. Og ja, uden de dumme høje forventninger vil man være en bedre kæreste, ven, familiemedlem m.m. med langt mere overskud. Jeg bruger også listen meget til lige at komme på rette køl igen og koncentrere mig om det vigtige i livet :)

 7. Tina skriver:
  17. august 2012 kl. 19:26

  Jeg ved lige hvad du mener og hvordan du har det. Jeg er faktisk præcis ligesom det du beskriver indlægget. Og over de sidste par år har jeg arbejdet meget med det – helt bevidst – og det giver så meget pote, at være opmærksom på det. Det er første skridt på at ændre noget, men det ved du allerede. En, som er en kæmpe inspiration for mig, er min kæreste. MÆND – de har så meget at lære os på det punkt.

  • Fit For Livin skriver:
   18. august 2012 kl. 07:35

   Det er vildt vi er så mange der stresser unødvendigt, men hvor er det fedt du har arbejdet med det og kan se det gør en forskel. Og hvor har du ret med hensyn til mænd, de er bare så meget mere afslappet på det punkt, hvilket er sundt :) Jeg forsøger også at lære af min kæreste.

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin