DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Tattoo day!

Vi har begge tatoveringer i forvejen, og elsker ideen om at kunne udsmykke sin krop på en unik måde. I dag blev vi så begge tatoveret igen. Det er noget der har været undervejs i flere år, og for et par uger siden blev vi enige om det var på tide at gøre noget ved det. Tattoveringen har en stor betydning for os og vi er begge overlykkelige over resultatet.

På trods af dette primært skal være en inspirationsblog til træning, kost og velvære, vil der til tider også være indlæg der definerer vores hverdag og, for os, spændende emner. Det håber vi at I kan lide.

Vi har ladet os inspirere af nedenstående billeder bl.a., forstået på den måde at tatoveringen gerne måtte være unik og bestå af en lidt “skæv og anderledes” tekst.

Ville I finde det interessant at se vores nye tatovering og har I selv nogen?

Den her har intet med vores tattoo at gøre, men er bare virkelig smuk!

Skriv en kommentar

6 kommentarer til “Tattoo day!”

 1. Michelle Nielsen skriver:
  1. marts 2012 kl. 16:36

  BILLEDE!
  Har I fået det lavet ved Mjølner Tattoo? Og er det godt?
  Skal selv til at have en nr. 5 :)

  Michelle
  Aesthetics.dk

  • Fit For Livin skriver:
   1. marts 2012 kl. 18:22

   Billeder kommer snart, de er ikke så kønne lige i dag ;)

   Ja vi har fået lavet det ved Mjølner Tattoo. Det er såååå godt et sted. De er virkelig grundige og helt vildt søde, elsker at være dernede. En nr. 5? Hvor fedt! Jeg har “kun” 4 nu. Har du billeder af dine på din blog? Har kun set den du har på håndledet, og den er super smuk :)

 2. Mariane skriver:
  2. april 2012 kl. 19:54

  Først vil jeg sige – Super fed blog! Min dårlige samvittighed er nu ret stor, hvor jeg har proppet mig med en gang yoghurt og den usunde müsly! Så i morgen må blive en ny start på lovet! :D

  Er vild med jeres nye tekst tatovering! ;) Jeg har netop fået lavet min anden tatovering (desværre kun den anden – Jeg har en familie, som har svært ved at acceptere jeg er vild med den slags, så tager det i små slag) Jeg kan klart også anbefale jer Vibes Tattoo i baneegårdsgade – Hun er sindssyg flink og dygtig og siger sin mening! Og så er hun ret billigt. Fik lavet 6 sommerfugle i forskellige størrelser op ad rygsøjlen (fra BH’ens omkreds og op til nakken), som jeg kun gav 1000 kr. for. :) Den skal selvfølgelig udbygges, så der kommer sommerfugle hele vejen end af rygsøjlen. :D

  • Fit For Livin skriver:
   2. april 2012 kl. 20:20

   Tusinde tak :) Og fedt det har fået dig kickstartet til at starte på en frisk i morgen :)

   Fedt med tattoo. Jeg kun godt forestille mig det er svært at få tattoos når familien har svært ved at acceptere det, men godt du gør det du har lyst til. Jeg kendte slet ikke Vibes, er den ny? Hun lyder dygtig og tilmed billigere end gennemsnittet. Det lyder ellers som en rigtig fed tattoo du har fået dig, og bliver spændende når der skal bygges mere på :) Jeg elsker rygtattoos til kvinder, det er virkelig feminint.

   • Mariane skriver:
    3. april 2012 kl. 20:55

    Vibe har rejst sindssygt meget rundt i verden, og har mange års erfaringer. Hun havde tattoobutik i Højbjerg, men rykkede ind til centrum for nogle år siden, mener jeg. :) Så forholdsvis ny. Det er som regel de gamle tattoobutikker, man hører om, fordi det er dem alle kender. ;) Søg evt. på google – Hun har en hjemmeside med galleri. ;)
    Jeg vil ikke holde mig helt tilbage, fordi nogle andre synes det er grimt – De tør dog også lidt op, når de så ser resultatet. ;) De synes jo sommerfuglene er fine! :D
    Jeg har også altid synes rygtatoveringer til kvinder har været fine – Men der skal lige ryge nogle kilo før resten bliver lavet. ;b Og så skal jeg lige over sommeren, så jeg ikke skal undgå solen. ;)

    • Fit For Livin skriver:
     3. april 2012 kl. 20:59

     Det vil jeg gøre :) Der er virkelig kommet mange tattoobutikker på det seneste og det er jo bare godt med et stort udvalg. Det er godt du ikke holder dig tilbage og så længe de synes det er flot når du ser det, så er alt jo godt. Men ja, nok bedst at vente til efteråret igen er her før du skal tattooveres igen. Det er så besværligt med solen haha, har prøvet det ;)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin