DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Vacation memories

Vi havde vitterligt den skønneste ferie. Til jer der ikke kender til eller har prøvet krydstogt, kan det virkelig anbefales (hvis man altså vælger luksusselskaberne og ikke discountudgaverne vel og mærke). Man får set en masse steder man aldrig ellers vil have set og skibet indbyder virkelig bare til en masse sjove og anderledes aktiviteter. Førhen kun en uge på krydstogt i et værelse med stor balkon koste imellem 12.000/16.000 kr. pr. person for en uge. Vi fik et super tilbud til 500 dollars pr. person for en uge og derudover fik vi på værelset 200 dollars sat ind på en konto vi bare kunne bruge på skibet. Jeg ved virkelig ikke hvordan det kunne betale sig for dem, men vi klager ikke.

Vi startede ud med 3 dage i Marbella / Nikki Beach på det lækreste Marriot Resort. Der skal vi så meget tilbage til. Vi havde en lejlighed på 120 m2 (!!) til os selv, spiste det lækreste mad og legede vi var en del af jetset livet i Sydspanien (turisterne er jo crazy rige dernede). Om lørdagen tog vi så afsted på krydstogt fra Malaga. Den første destination var Valencia. Det var en søndag, så de flese butikker var lukket. Byen var fin at se en enkelt dag, men ikke et sted jeg vil besøge igen over en længere periode. Dagen efter var vi “bare” på havet. Det blæste utrolig meget den dag, så vi kunne ikke sole os og skibet gyngede helt vildt. Fx var vi oppe og træne og folk faldt hele tiden af deres løbebånd fordi det var så slemt. Vi holdte os til crosstraineren ;)

Dag 3 var vi i Citta Vecchia, hvor de fleste tog indtil Rom. Vi var jo i Rom for 3 uger siden, så vi blev bare på båden og nød at have det hele for os selv. Dag 4 var det Livorno hvor de fleste tog til Pisa eller Firenze. Vi har været i Pisa før og Firenze lå et godt stykke væk i bus, så vi besøgte bare Livorno. Det var virkelig en skøn italiensk by hvor der både blev shoppet til os selv og vores lille kommende prins. Dag 5 var den dag jeg havde glædet mig mest til – nemlig Korsika. Og hold op det var smukt. Vi elskede alt ved det og var helt kede af kun at bruge en enkelt dag der. Det er jo så overdrevet smukt og vandet/shopping/maden og landskabet er fantastisk. Har I  været der? Vi skal så meget tilbage dertil og bruge nogle uger engang.

Den sidste dag var vi blot på havet igen og brugte dagen på solbadning. Dagen efter var det allerede slut og vi skulle tilbage til Danmark. Som den store fodboldentusiast jeg er, var jeg knust over at sidde i et Ryanair fly mens DK spillede deres første kamp, men heldigvis skulle de allerede spille kl. 18.00 og vi skulle flyve 20.30, så vi nåede at se kampen i en lækker lounge sammen med en masse andre danskere og hold op det var fedt. Hele lufthavnen (føltes det som) var oppe at køre og folk var så glade i flyet hjem. Man var virkelig ikke til at slå ud. Vi landede meget trætte kl. 00.00 og skulle køre hele vejen hjem til Århus i blæst og mega regn – ikke lige det vejr man gider efter 10 dages sol. Og ikke nok med det, så skulle vi hente vores lille kat kl. 02.00 lidt uden for Århus. Vi kom først i seng kl. 03.30 og er stadigvæk kvæstet i dag.

Der er en læser der har spurgt hvordan man kan leve sundt (forholdsvist) på ferie og undgå de værste madfælder, og det synes vi er et rigtig godt spørgsmål nu hvor mange skal på ferie snart. Tjek derfor bloggen ud i morgen til tips til en sundere og mere aktiv ferie :)

Skriv en kommentar

16 kommentarer til “Vacation memories”

 1. Sara skriver:
  11. juni 2012 kl. 21:43

  Det lyder til at i havde en kanon tur! Rigtig fedt for jer! ;-)

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 08:41

   Det var i hvert fald dejligt afslappende og skønt :)

 2. Anna skriver:
  11. juni 2012 kl. 21:55

  Korsika er et fantastisk sted – det kan kun anbefales at tage dertil!

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 08:42

   Det lyder godt, det vil vi gøre engang. Jeg vidste slet ikke der gemte sig sådan en lille perle midt i middelhavet :)

 3. Caroline skriver:
  11. juni 2012 kl. 22:16

  Meget inspirerende! Hvor fandt i frem til sådan et godt tilbud?

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 08:45

   Glad for du fandt det inspirerende :) Det var min mor der fandt det, men mindes det var inde på Royal Caribbeans engelske hjemmeside. Jeg tror der er nogle der har meldt afbud og så skulle de bare af med dem hurtigt, for dagen efter kostede de 1200 dollars igen. Tilgengæld har jeg set masser af andre krydstogter til ca. 4000/5000 kr. for en uge med andre firmaer og det gælder både i Europa og Caribien :)

 4. tine1010 skriver:
  11. juni 2012 kl. 23:11

  Fik vist ikke skrevet det i indlægget, hvor I afslørede den fantastiske nyhed, men TILLYKKE med den kommende lille ny! Hvor er det bare spændende for jer :) Og sikke skøn du ser ud på de billeder, med en beskyttende hånd på maven :) Det bliver vist en rigtig lille prins I får jer, og med to lækre og sunde forældre bliver det med garanti en af Aarhus’ lækreste fyre ;)
  Mange hilsner fra en fast læser :)

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 08:46

   Mange tak, det var godt nok sødt skrevet :) Vi glæder os i hvert fald helt vildt og er bare glade ind til videre for han er sund og rask – og meget aktiv :)

 5. Nana kyhn skriver:
  12. juni 2012 kl. 06:25

  Velkommen hjem! Og neeej hvor er du smuk i kjolen nederst! Den er da genial som graviditetskjole!:-)

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 08:47

   Tusind tak :) Ja den er genial, men jeg kan desværre ikke bruge den længere da den tog mig et kvarter om at lukke, haha – men postgraviditet må den på igen for at skjule maven i starten :)

 6. christinetomunich skriver:
  12. juni 2012 kl. 19:44

  Det klæder dig rigtig godt at være gravid! Og hvor er jeg misundelig – jeg vil også på ferie (og sidder midt i træls eksamen i stedet)!
  Nu er det godtnok i et andet indlæg, du efterlyser ventetøj, men vil da lige fortælle, at der ligger en rigtig fin lille perle i M.P. Bruunsgade i Aarhus (før krydset ved Jægergårdsgade, altså tæt ved banegården og på højre hånd hvis du kommer fra banegården så vidt jeg husker), der sælger ventetøj – noget, der er decideret ventetøj og andet, der har et snit med plads til maven. Har flere gange købt gaver til veninder derinde. De har en del lidt dyrere tøj og pænere tøj, men også enkelte jeans. Og så er de rigtig søde derinde!

  • Fit For Livin skriver:
   13. juni 2012 kl. 16:08

   Hvor er du sød, tusind tak :) Og fedt med den skjulte perle, det vil jeg tjekke ud. Øv med eksamen, men jeg håber du får tid til at slappe af og rejse når det er overstået :)

   • christinetomunich skriver:
    13. juni 2012 kl. 18:39

    Ja, eksamen er øv, men sådan er det vist altid! Heldigvis byder sommerferien på en tur til Frankrig – ikke dårligt!
    Jeg håber butikken falder i din smag, de har i hvert fald rigtig mange fine ting og er dygtige og søde til at hjælpe!

 7. LilleKrille skriver:
  12. juni 2012 kl. 20:42

  Det lyder som om det har været en rigtig dejlig ferie :-) Man kan kun blive misundelig, thi hi

  • Fit For Livin skriver:
   12. juni 2012 kl. 21:09

   Skøn ferie :)

 8. Take us to exotic Guadeloupe skriver:
  7. april 2014 kl. 11:47

  […] vi ved. Vi har tidligere delt vores bedste vacation memories  og skønne feriebilleder her, her og […]

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin