DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Heat wave

Nøj det er varmt. Jeg klager ikke, det er skønt men også lidt varmt for en gravid en som mig ;)

De her dage har været travle og i dag kan jeg endnu engang bare sidde og skrive på mit speciale. Hvem var det der sagde man skulle undgå at skrive speciale i sommeren? For de har godt nok ret! Motivationen er pænt meget smidt ud! Denne her uge har allerede budt på flere uheldigheder, men også gode ting:

- Når man endelige har fået alle interviews med jer søde læsere i hus. Bl.a. interviewede jeg denne søde dame.

- Når solen skinner, og det er langt bedre end sidste uges efterårsvejr.

- Når man får fri fra arbejde igår og nogen har været så venlige at pifte ens cykel. Skulle derfor bruge min livlinje til at komme hjem. “Vil du hente mig skaaaaaat, please?”

- Når man tirsdag morgen tænker at sorte ventejeans og polyestertop er sagen som workwear, og man efterfølgende er ved at dø af varme hele dagen.

- Når man skal have rejer i Rema 1000, men der er gået hul på en beholder og ens hånd er badet i rejesaft i den her varme. Adddd!

- Når specialet kigger på en i flere timer, men man hellere vil se The Bachelorette og Pretty Little Liars. # Kronisk dårlig samvittighed#

- Når man er på arbejde og flere af kollegaerne afslører handlingen i den nye Batman film dagen inden man skal se den. Yeah!

- Når man har hold i nakken en gang om ugen for tiden og derfor sover maks dårligt om natten og har kronisk hovedpine, men al effektivt medicin er bandlyst.

Rigtig god solskinsonsdag til jer :) Jeg drømmer mig tilbage til Thailand!

Skriv en kommentar

6 kommentarer til “Heat wave”

 1. Marie skriver:
  25. juli 2012 kl. 09:20

  Kénder selv det der med kronisk hold i nakken – og når man ikke må få medicin er det da først rigtig træls ! Vil anbefale at købe en god hovedpude – har selv fået købt en fra Tempur, og har ikke haft problemer i flere uger :)

  • Fit For Livin skriver:
   25. juli 2012 kl. 09:32

   Tusind tak for dit svar. Jeg har faktisk allerede en fra Tempur og den er super god :) Men den kan ikke tage det helt desværre. Overvejer at besøge en fys eller kiropraktor for at se om de kan hjælpe :)

   • maja skriver:
    25. juli 2012 kl. 12:56

    Må jeg anbefale akupunktur? Jeg døjer desværre med et piskesmæld, og her i den forbindelse gået til fys og akupunktør..
    Akupunkturen har været meget effektiv :)
    - Maja

    • Fit For Livin skriver:
     26. juli 2012 kl. 09:40

     Jeg har faktisk hørt rigtig meget godt akupunktur, kan være jeg skal give det en chance :) Det er også bare lidt dyrt ikke? Men hvor er det fedt du har oplevet gode resultater med det :)

 2. Katrine H. skriver:
  25. juli 2012 kl. 11:42

  Åh hvor er du sød :) (Nu må jeg hellere få gang i mit skriveri derinde igen) Håber du kunne bruge mine halvtrætte overvejelser til noget.

  Og hvor føler jeg virkelig med dig i denne her sommervarme. Jeg skriver mig lige bag øret, at jeg ikke vil skrive speciale om sommeren!

  Nu vil jeg til gengæld snart trække i arbejdsuniformen og svede mig gennem otte timer i Tivoli. Pyyha.. For min skyld må det gerne blive lidt køligere :-)

  • Fit For Livin skriver:
   26. juli 2012 kl. 09:39

   Det kunne jeg i hvert fald :) Ja speciale og sommer går bare ikke hånd i hånd, når alle andre har fri. Ej det lyder som en hård dag i Tivoli i den her varme. Jeg vil også gerne have det bliver lidt køligere, sådan omkring 20 grader, så er jeg tilfreds :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin