DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Fitness World vs. Fitness dk

Jeg bruger det meste af min tid på at researche til mit speciale, kontakte en masse relevante personer jeg kan interviewe og udforme hele grundlaget for min afhandling. Folk der har skrevet et speciale ved hvor stressende og krævende det er, og derfor også hvor vigtigt det er at man brænder for emnet. Førhen har jeg været låst i forskellige fag og rammer der gjorde jeg ikke kunne udfolde mig på samme måde som nu. Det er derfor skønt at jeg helt selv har kunne vælge emne, teori, metode osv. uden at skulle følge specifikke retningslinjer, udover at selvfølgelig at følge min vejleders guidelines (andet vil være dumt).

Nu tænker I sikkert, hvorfor fortæller hun os det? Det gør jeg fordi jeg faktisk skriver om noget meget relevant for bloggen. Faktisk så var bloggens opstart også et resultat af den research jeg gjorde mig til specialet. Vi er i dag bidt af motion, øget velvære og et sundt helbred end mere nogensinde før og mennesker strømmer ned til fitnesscentrene. Til trods for krisen kan de respektive fitnesskæder se hvordan medlemstallet øges konstant og der er derfor potentiale for en stadig større kommerciel succes, hvis de forskellige kæder formår at tilpasse deres kommunikation til de specifikke målgrupper.

Jeg læser jo kandidat i virksomhedskommunikation, med speciale i PR og Branding, på Handelshøjskolen i Aarhus, og mit fokus er derfor fitness dk og deres markedsposition. Meget har jo ændret sig de seneste år, og fitness dk er ikke længere markedsleder som de ellers var i mange år. Equinox er opkøbt og SATS er nærmest ubetydelige på landsplan. De små centre har måtte dreje nøglen om og lade sig opkøbe af de helt store kæder. Der er altså sket en økonomisk polarisering der gør at markedet i dag primært udgøres af to store udbydere efterfulgt af en række mindre kæder. Interessant? Ja det synes jeg i den grad. Forbrugerne har mere at skulle have sagt og stiller højere krav til kæderne, der er præget at intensiv priskrig og hvem der kan tiltrække flest nye kunder. Ofte er det bare sådan at de nuværende medlemmer tilsidesættes i kampen om at fange nye, og det er jo ikke optimalt.

Mit fokus er sådan helt overordnet set at redegøre for og diskutere fitness dk’s brandingstrategi og de relationer de har skabt til deres målgrupper. Jeg vil på baggrund af mine analyser og resultater udforme løsningsforslag til hvordan de kan forbedre deres nuværende situation så de på sigt kan blive på markedet og måske endda forbedre deres position.

Jeg kun godt tænke mig at høre hvordan I selv opfatter de to forskellige kæder, og hvorfor I netop har valgt det ene frem for det andet, eller måske endda helt har fravalgt begge steder? Og hvad skal der egentlig til for at I melder jer ind i et center (f.eks pris, beliggenhed, udstyr, åbningstider, holdtræning, omgivelser/design, spaafdeling/welnessområde osv.)?

Det er af ren nysgerrighed jeg spørger og fordi jeg synes det er en spændende diskussion. Jeg træner selv i Fitness World, men har tidligere trænet i mindre kæder og fitness dk, så jeg har prøvet lidt af hvert og synes der er fordele og ulemper ved begge.

Skriv en kommentar

31 kommentarer til “Fitness World vs. Fitness dk”

 1. Sabina Eriksen skriver:
  22. juni 2012 kl. 15:54

  Super interessant!

  Jeg træner i Fitness World, på trods af at fitness dk er min nabo. Grundene til at jeg træner i Fitness World fremfor fitness dk, er følgende:
  1. Jeg har igennem mit studie (VIA University College) en rabataftale, som gør at jeg træner for 175 kr., hvilket gør fitness dk væsentligt dyrere – dette spiller en STOR rolle for mig som studerende!
  2. Alle mine veninder træner i Fitness World, og det sociale i at træne er super vigtigt for mig, da det er lidt nemmere at komme afsted, hvis man har en aftale med en veninde.

  Tak for en fantastisk blog.

 2. Laura skriver:
  22. juni 2012 kl. 15:55

  Hvor jeg bor er der ikke nogen af kæderne, men tilgengæld er der et stort fitnesscenter, som har fire afdelinger i byen, og hvor man kan træne i dem allesammen, hvis man har kort til det. Der er også mindre centre, men jeg har valgt det store, fordi der er stort udbud af hold og det er der alle mine venner træner. Det er i hvert fald vigtigt for mig, at der er en masse forskellige ting, jeg kan prøve, så det er ikke er de samme tre hold hver dag, men der mange ting, og en løbende udskiftning i holdene og tidspunkterne. Det er vigtigere end prisen, for det er langt dyrere end de mindre centre.

 3. Anne skriver:
  22. juni 2012 kl. 16:12

  Jeg træner i Fitnessworld fordi der ligger en meget tæt på hvor jeg bor også er det billigt. jeg kan også godt lide at de har så mange forskellige hold så man kan prøve lidt af hvert. Tidligere har jeg trænet i dansk helse sport men de er lukket nu så vidt jeg ved. De havde heller ingen hold træning og det kan jeg rigtig godt lide..

  Sjovt du læser på handelshøjskolen.. måske har du haft min kusine som underviser.. Sophie Esmann Andersen?? Jeg skal faktisk starte på kandidat i engelsk og international erhvervskommunikation på handelshøjskolen efter ferien.

  • Fit For Livin skriver:
   22. juni 2012 kl. 22:38

   Ej hvor sjovt ja, har haft hende som underviser til forlæsninger. Hun er for sej! :) Og fedt med kandidaten, lyder som et spændende studie du har valgt dig. Det hele bliver lidt sjovere (men hårdere) heldigvis :)

   • Anne skriver:
    23. juni 2012 kl. 09:04

    hahaha ja hun er ret sej :) ja jeg glæder mig også rigtig meget til at komme i gang med kandidaten!

 4. Tatiana skriver:
  22. juni 2012 kl. 16:30

  Jeg har prøvet begge centre, men faktisk fravalgt dem igen. Fitness DK pga. pris og Fitness World – både pris + dårligt holdudvalg.
  Det fitness center jeg benytter i dag er pga. studierabat – billig pris, virkelig gode hold og mange af dem, og så selve den atmosfære og omgivelser der er i centret!! :-)

 5. mette skriver:
  22. juni 2012 kl. 16:53

  Jeg træner i fitness dk- det hed førhen Gym & fitness men blev købt af fitness dk, så alle medlemmer blev automatisk flyttet med videre, hvis man ønskede det. Da jeg gav 269 kr i Gym og fitness og kunne beholde det medlemskab videre til det nye, blev jeg. Det er så steget lidt siden, men er ganske tilfreds, da jeg føler jeg får noget ud af pengene, da der er utrolige mange forskellige hold, søde fitness instruktør, et rent center og gode bade faciliteter, samt sauna og solarium. Nu ikke fordi det er det der gør jeg er der, men for mig er det vigtigt man føler sig velkommen i centeret, man ved man kan spørge personalet om råd og at trænings hold og redskaber er til at komme til.
  Held og lykke med opgaven og tillykke med maven :)
  Og super blog i har, føler troligt med :)

 6. Mgn skriver:
  22. juni 2012 kl. 16:54

  Jeg træner i Fitnessdk. Grunden til jeg valgte Fitnessdk frem for Fitness World i sin tid, er fordi at Fitnessdk virker lidt mere luksuriøst og lækkert end Fitness World. Derudover har Fitnessdk en afdeling på Frederiksberg lige ved siden af mit studie (CBS) som også er tæt på hvor jeg bor, og får rabat i Fitnessdk via mit arbejde (Nykredit). Derudover synes jeg også Fitnessdk taler lidt mere lidt mere til en pige på min alder (22), hvorimod jeg altid har tænkt Fitness World er mere et “mande trænings sted”. Ved ik helt hvordan jeg har fået det indtryk, men sådan er det i hvert fald :) Overordnet set synes jeg Fitnessdk virker lidt mere lækkert og oppe på beatet end Fitness World.

 7. Rikke skriver:
  22. juni 2012 kl. 17:01

  Har fravalgt FitnessDK fordi det var for mange penge pr md i forhold til hvad de tilbyder. Desuden har jeg firmaaftale med FitnessWorld, og da mange af mine veninder også træner der, er det der jeg slår mine folder. FitnessWorld tilbyder gode åbningstider, mange centre og godt træningsudstyr (som selvfølgelig varierer fra center til center, men der hvor jeg træner er der et jævnt udvalg ville jeg mene.)

  FitnessDK anser jeg for at være lidt mere eksklusivt, og helt sikkert at foretrække, hvis du skal have meget støtte til din træning, hvorimod FitnessWorld ikke slår sig så meget på kvaliteten af deres receptionister, men på et billigt (og i hvert fald SU venligt) alternativ, til dem der bare vil træne… (og ikke i wellness etc).

 8. Amalie skriver:
  22. juni 2012 kl. 18:10

  Jeg træner hverken i fitness dk eller fitness world. Jeg træner primært hjemme med håndvægte og løber i frederiksberg have. Men jeg tager nogle gange, oftest i perioder om vinteren, med min søster i fresh fitness. Det synes jeg fungerer helt vildt godt – netop fordi jeg ikke er til holdtræning og bare er der for maskinerne og løbebåndet – og så kommer jeg med min søster gratis fordi hun har et dobbelt medlemsskab med sin kæreste, men kan tage hvem som helst med :-) Jeg har primært valg de to store kæder fra, fordi det er mange penge hver måned at skulle betale når man studerer – og så er det gratis at købe en tur, og håndvægte samt en yogamåtte koster ikke meget at have derhjemme :-)

 9. Tanja skriver:
  22. juni 2012 kl. 18:33

  Jeg har tidligere trænet i både Fitness World og Fitness.dk. I øjeblikket løber jeg 3-4 gange om ugen, da jeg i hverdagen pendler mellem Vejle og Aarhus, og en løbetur er bare nemmere at få til at passe ind, end den ellers meget savnede holdtræning :) Og så er det billigere.
  Jeg trænede i fitness.dk for 4 år siden, men opsagde mit medlemskab efter et halvt år. Det var alt for dyrt, i forhold til udbuddet af hold. Og så var indeklimaet frygteligt. Der var ingen ventilation, og i sommermånederne var det slet ikke til at holde ud.
  Fitness World var jeg til gengæld svært glad for, men jeg opsagde det grundet min nuværende situation som pendler. Jeg regner dog med at starte op igen, når jeg langt om længe får en bolig i Aarhus. Kunne godt tænke mig at kombinere mine løbeture med nogle ugentlige yoga-timer, og så er det vidst det billigste alternativ. Og så har de jo bare en masse super fede hold. Elsker Thai-bo.
  Så jeg er på team-Fitness World, det må jeg indrømme :)
  Tak for en skøn blog!

 10. Lotte Sørensen skriver:
  22. juni 2012 kl. 18:47

  Det lyder dælme spændende!

  Jeg har tidligere været medlem af FitnessDK og er i dag medlem af Fitness World. For mig er geografi det vigtigste – jeg skiftede, fordi jeg flyttede, og så var Fitness World tættere på. Generelt synes jeg, at de er lige gode: lige gode hold, faciliteter og service – derfor foretrækker jeg Fitness World, da det er billigere. Dog er det vildt irriterende, at man skal leje en lås eller tage sin egen med til skabet…

 11. Maria skriver:
  22. juni 2012 kl. 18:51

  Først og fremmest, super god blog. Tjekker for nyt hver dag næsten ;-) Keep up the good work.
  Jeg startede først med at træne i et lille lokalt fitness center i sportshallen, men stoppede da der ikke var nok maskiner og dårlig udluftning m.m.
  Nu træner jeg i Fitness world i Herning, vi har to, da Fitness DK lige er blevet overtaget af endnu en World. Da jeg startede der var det equinox, men bortset fra at prisen er steget lidt, synes jeg kun det er positivt at det er skiftet til Fitness world. Det medførte nemlig ombygning og forbedring af omklædning, nyt guld (før var der ulækkert gulvtæppe, der hvor man styrkedetrænede, AD?). Nu er vilkårene super gode og der er nye og flotte spinning cykler og generelt bare mange gode maskiner og 2 holdrum. Det eneste jeg egentlig savner lidt lige i mit Fitness World er at der ikke er nogle hold der vedrører det man vist kalder Les Mills, altså Bodycombat ol. Det kan jeg nemlig rigtig godt lide, men så på den anden side har vi de bedste spinningsmuligheder i forhold til mange andre fitness world i landet.
  Flere grunde til at jeg træner i fitness world er at vi har firmaaftale gennem min mors arbejdsplads og sparer penge, og at det ligger næsten klods op af min skole og jeg cykler forbi på vej hjem. Det betyder rigtig meget. Hvis jeg boede ved siden af et fitness tror jeg, jeg ville træne hver dag!

  Jeg håber du kunne bruge det til noget, du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil, tror du kan se min mail. :-)
  Med venlige hilsner Maria

 12. Cecilie skriver:
  22. juni 2012 kl. 19:03

  Jeg træner i fitnessDK!

  Der er flere grunde til dette.. For det første betyder geografi rigtig meget.. Det ligger tæt på og de har centre ret mange centrale steder, hvilket er helt perfekt. Jeg kan altså hurtigt gå fra mit hjem til fitness, men også fra mit uddannelsessted til et andet.

  Da jeg startede, fik jeg virkelig stor hjælp af fitnessdk. Jeg fik gratis vejledning, til hvad jeg skulle træne, hvor meget.. og gode tips. Så jeg fik den perfekte start..

  Og jeg træner der stadig, efter 4 år. Nu kender man dem i sit “stam” center og det er endnu mere motiverende at få en kommentar med på vejen fra trænerne. “Godt at se dig igen” eksempelvis. Fitnessdk’s medarbejderne (Royal), kan jeg hvertfald stå indefor, er der virkelig, fordi de brænder for det. Og det smitter af på dem der kommer. Siden jeg startede, har jeg fået 6 andre med ombord. :-)

  Held og lykke!

 13. Cecilie skriver:
  22. juni 2012 kl. 19:53

  Jeg træner i Dansk Fitness, og startede egentlig fordi en veninde var startet der.
  Dog vidste jeg, at jeg ikke ville i Fitness World, da jeg synes det er lidt opreklameret. Ifm. valgfag – idræt – på skolen, var vi i Fitness World, og syntes at det var for stort og uoverskueligt. Desuden synes jeg ikke at det var sjovt, at skulle møde hårdt pumpede fyrer og virkelig tynde og muskuløse piger (som lignede at de kunne spise en!) som arbejdede derinde, da det gav lidt dårligt selvtillid :-D Men der hvor jeg træner nu, synes jeg, at der er personlighed og dem som arbejder derinde er søde og normale mennesker.

 14. AK skriver:
  22. juni 2012 kl. 20:04

  Jeg træner i FitnessDK primært pga. beliggenhed.
  Det var den eneste kæde der lå da jeg boede hjemme og jeg er sådanset bare blevet siden, den ligger tre steder i nærheden af hvor jeg bor nu, ved min skole og ved begge mine jobs.
  Mit fokus er altså at det skal være geografisk tilgængeligt, have nogle gode hold og at det skal være en kæde så jeg kan træne uanset hvor jeg er i Danmark.
  Ulempen er selvfølgelig prisen og så synes jeg at der er meget forskel på standarten i centrene.

 15. Dorte Palmund skriver:
  22. juni 2012 kl. 20:10

  Jeg træner i Fitness World og ønsker overhovedet ikke at ændre det til Fitnessdk.
  Fitness World ligger et stenkast fra mit hjem og har lige præcis det udbud af hold jeg kan lide (stram op, mave/balle/lår, bikefit, thai-bo og step).
  Der var en der nævnte tidligere, at Fitness World minder om et sted med hårdt pumpede fyre, og dette kan jeg ikke se som et minus ;-)

  Fitness World hvor jeg træner ligger i Herlev, og det er et slags “show-center” for andre Fitness World’s, så der er længere åbningstider, nye maskiner, og flere holdsale.
  Jeg kan også få det billigere gennem mit arbejde i SuperBrugsen.

  Når man kigger på Fitnessdk’s logan “mere end bare træning”, så tænker jeg “men det er jo bare træning jeg kommer for”, jeg kommer ikke for at spise kage og se tv. I Fitness World er loganet mere tiltalende for mig.

  Dette er en dejlig blog, der giver inspiration på de dage man ikke orker at træne, men gør det alligevel når man har læst lidt på blogget, tak :-)

 16. M skriver:
  22. juni 2012 kl. 20:57

  Jeg har trænet i fitnessdk, men valgte det fra da jeg gennem mit studie kan træne på hospitalet til under halv pris..

  Synes fitnessdk var fint, men de gør rigtig meget for nye medlemmer og næsten intet for allerede betalende medlemmer.

 17. Forever And Always skriver:
  22. juni 2012 kl. 21:15

  Jeg har trænet i Fitness World, men valgte at stoppe, da jeg syntes deres holdplan faldt langt ud fra min smag, og indså at holdtræning var det eneste som kunne få mig op af sofaen. Derfor tjekkede jeg FitnessDKs holdplan ud og passede meget bedre til min smag – derfor valgte jeg den ene frem for den anden.

 18. christinetomunich skriver:
  22. juni 2012 kl. 22:38

  Fedt, fedt emne til speciale!
  Jeg har trænet i FW i snart fire år – kom fra et lille, lokalt center i Sdr.Jylland og flyttede til Aarhus, hvor FW dengang lå tættest på min lejlighed. Pt. er medlemskabet sat på bero, da jeg er på udveksling, men det starter igen til august.
  Men – så opsiger jeg det faktisk. Synes I DEN GRAD FW hviler på sine laurbær. I starten var centrene rene og pæne, udstyret var i orden og blev hurtigt fikset, hvis det ikke var. Personalet var serviceminded og holdene booked op, men ikke propfyldt. Jeg kan berette om min veninde, der fik en knækket vægtskive i hovedet til en holdtime, en spinningtime, hvor jeg besvimede pga. dårlig luft i lokalet, en sen eftermiddag hvor omkring 10-12 af 25 løbebånd var ude af drift og flere morgener, hvor jeg er dukket op til holdundervisning og holdet har været aflyst og enten ikke erstattet med noget tilsvarende eller slet ikke erstattet af noget som helst. Jeg ved godt, jeg går i peditesser, hvis jeg også nævner, at de har fjernet hårtørrere i omklædningsrummet og at vandtrykket altid er forfærdeligt, så snart der er flere i bad på samme tidspunkt – men for mig er det altså også relevant. Eftersom deres pris er steget betragteligt de seneste år og kvaliteten simpelthen er for ringe, har jeg valgt at melde mig ind i SATS. Jeg har været til et par prøvetimer dér og synes meget godt om det – som studerende er prisen den samme dér som i FW. Deres lokaler er rene, deres omklædningsfaciliteter er lækre (de har endda vatpinde, en lillebitte ting, der bare er lækker), deres udstyr VIRKER. Ja, de har ikke lige så mange hold og der er kun ét center i Aarhus, men det er bagsider jeg gerne tager med i den samlede deal.
  Det blev en lang smøre. Det kan være, du kan bruge en så individuel holdning, det kan være, der er andre, der har det på samme måde?

 19. Manuela skriver:
  22. juni 2012 kl. 22:40

  Jeg har trænet i Fitness World tidligere, men træner nu i Fitnessdk.
  Jeg droppede Fitness World fordi:
  -De ikke havde Les Mills hold.
  -Personalet ikke virkede specielt engagerede eller havde ret meget viden omkring træning og kost.
  Men til gengæld var det billigt og lå tæt på hvor jeg boede.
  Jeg meldte mig ind i Fitnessdk. Fordi:
  -De har Les Mills hold.
  -De lå tæt på mit nye job.
  -Personalet virkede som om de havde en del viden omkring kost og træning.
  -Deres hold starter tidligt på dagen og man kan også nå hold sent på dagen!
  -Jeg kan træne når jeg er hos svigerfamillien i Jylland, fordi der også ligger Fitnessdk. Tæt på dem.
  MEN.. Jeg syntes 289,- For et alm. Fitness abb. Er lige i overkanten. Og så syntes jeg at det er helt hen i vejret at jeg ikke kan træne sammen med min kæreste når jeg er i Jylland med svigerfamilien, fordi han ikke er medlem og derfor skal betale 100,- pr. Gang..! Det blir en dyr omgang hvis man er i Jylland en uge af gangen, som vi altid er og derfor træner en 4-6 gange i den uge..!!

  Held og lykke med opgaven og tak for en god blog:)

 20. mallibue skriver:
  22. juni 2012 kl. 23:17

  Jeg er medlem i fitness world, egentlig fordi jeg synes deres logos design er pænt (måske lidt plat?) og mine veninder også træner der.
  Valgte bl.a. også FW fordi det er billigere i forhold til fitness dk og ligger tættere på mig. Dog måtte der gerne være lidt flere instruktører til hjælp og wellness sted ville heller ikke være dumt ;)
  Det lyder btw vildt spændende det du skriver om. Rigtig fedt at vi også må høre lidt om det :)
  - mallibue, http://mallibue.wordpress.com/

 21. ML skriver:
  23. juni 2012 kl. 09:03

  Jeg har SATS, Fitness DK og Fitness World tæt på men valgte at satse på den noget dyrere løsning hos et træningscenter som har pool, squashbane, sauna, fysioterapeuter, skønhedsklinik, cafe/restaurant og en bred vifte af personlige trænere. Det var nu egentlig ikke derfor jeg valgte at komme der til at starte med. Det lå tæt på mit arbejde, jeg var magelig og havde en ide om at klimaet hos de andre centre ikke var min kop te. Jeg har hurtigt vænnet mig til et højt serviceniveau og en bred vifte af muligheder. Jeg elsker når der kommer nye spændende ting i centret hvilket der gør ofte; lige nu afprøver vi WoodWay løbebånd som bruger ganske lidt eller ingen strøm og vi har Kinesis vægge samt et stort rum til funktionel træning. Klientellet i centret er en del ældre end andre centre og der kommer også mange cancer patienter. Jeg elsker at det er mere end bare et træningscenter, os der er yngre træner side om side med pensionister og det er utrolig inspirerende. Jeg ville savne mit center hvis jeg flyttede men jeg har også tit tænkt på om jeg burde prøve noget andet for at spare penge. Det kunne jo være at der ikke er så slemt i de andre centre som mine bange anelser fortæller mig. Men indtil videre er jeg fortsat i mit center hvor jeg er kommet gennem 4 år, hvor jeg har mødt mange nye venner og nogle gange forsvinder i for mange timer ad gangen fordi der er så rart at være. Hvis jeg skal summe op hvorfor jeg går der og ikke andre steder, så er det nok fordi det for mig ikke er et sted hvor jeg skal tvinge mig selv hen, jeg går ganske frivilligt og har som sagt nogle gange svært ved at komme derfra igen ;)

 22. Sofie skriver:
  23. juni 2012 kl. 10:57

  Jeg er medlem af FW og valgte dette frem for fitnessdk, selvom de ligger lige tæt på hvor jeg bor. Mit valg skete primært pga prisen og så deres “image”, hvor jeg synes FW virkede mere “nede på jorden” mens fitnessdk virkede mere… Snobbet? Ved godt det måske er fordomsfuldt men jeg var til en prøvedag i fitnessdk for et par år siden og synes generelt ikke der var en særlig behagelig atmosfære… Til gengæld var deres faciliteter, omklædning osv mere lækkert end i FW. Ofte venter jeg med at gå i bad til jeg kommer hjem, da badet er lidt for småt og ikke vildt lækkert. Mht pris, som jeg også synes er vigtig, er FW mere attraktivt da min skole har en aftale med FW hvor man kan træne for 175 om måneden eller noget i den stil… Mht hold synes jeg fw har et godt udvalg men kvaliteyen af holdtrænerne er meget forskellig. Så for at konkludere er der fordele og ulemper ved begge :) måske skulle jeg tage mine fordomme om fitnessdk op til overvejelse igen.

 23. Anna skriver:
  23. juni 2012 kl. 13:38

  For mig er det slet ikke svært – jeg har i de sidste 4 år fået løn fra det ene af stederne, så det giver jo ret meget sig selv :-D

 24. nanabech skriver:
  23. juni 2012 kl. 15:30

  Jeg har tidligere gået i et vildt dejligt lokalt træningscenter, men da jeg flyttede stod valget mellem FW og Fitness dk – jeg er så godt som nabo til fitness dk, og overvejede det virkelig, men endte alligevel i fitness world. For mig var det, der gjorde udslaget dels prisen og dels de typer, jeg tit ser gå ind og ud af fitness dk – når jeg træner, så sveder jeg, jeg har ingen make-up på, jeg har oftest ikke lige fået barberet mine ben og sådan er der så meget – og det skal der være plads til! I fitness dk har jeg fået et indtryk af, at det handler mere om udseende (mens man træner) end om det at træne, fordi det er sjovt. Jeg ser så tit solarie-farvede fyre og piger i fuld make-up komme både ind og ud af Fitness dk og det gider jeg ikke være en del af. Så derfor :)

  Derudover er der også et socialt aspekt, da flere af mine veninder træner i fitness world og jeg dermed har muligheden for at træne sammen med dem :)

 25. Ditte P skriver:
  23. juni 2012 kl. 19:27

  Jeg har tidligere trænet i Fitness.dk og SATS, men har nu i 2 år trænet i et crossfit-center/kæde.

  Det er dyrere, men det er det værd. Det er varieret, hårdt, effektivt og jeg kommer afsted. Her er ingen spejle og alle sveder og pruster og ser herrens ud. Det kan jeg vældigt godt lide.

  Der ligger tre centre inden for 2-4 km afstand og der er masser af tider at tage af. Derudover er der lidt mere “klub”-stemning og man lærer hurtigt folk at kende, da mange træner på de samme hold.

  Jeg kunne aldrig finde på at vende tilbage til et fitness-center :-)

 26. Charlotte skriver:
  24. juni 2012 kl. 17:29

  jeg har fravalgt fitness world til fordel for fitness dk, da jeg godt kan lide den ekstra luksus man får i fitness dk. du har muligheden for at gå i bobblebad, dampbad, pool og der er fjernsyn i maskinerne. fitness world virker for mig som den billige løsning – og jeg vil personligt godt have lidt mere for pengene også selvom jeg skal betale mere :)

 27. Charlotte skriver:
  24. juni 2012 kl. 17:30

  også modtager man også altid motiverende mails, ellers gode fakta.

 28. Julie skriver:
  25. juni 2012 kl. 11:51

  Jeg træner i Fitness World.
  Har spillet ishockey i mange år, men skader og for meget arbejde satte desværre en stopper for det, efter ca. 4 år næsten uden motion ville jeg igang igen, så jeg startede i Spartas løbeklub men, det kunne skinnebenene ikke holde til, så min plan B blev Fitness World.
  Jeg valgte dem fordi de ligger meget tæt på hvor jeg bor og så er prisen også helt fair. Jeg er super tilfreds med FW, altid god service og hjælp hvis der er brug for det. Jeg træner Bikefit 3 gange om ugen og jeg er bidt af det.

 29. Jenni Gulbæk (@JenniGulbaek) skriver:
  26. juni 2012 kl. 09:44

  Jeg træner i Fitness World!

  I starten var det prisen, der gjorde forskellen, da jeg skulle vælge mellem FitnessDK og Fitness World (jeg var på det tidspunkt under uddannelse).

  Men nu er det mere beliggenheden. Deres CrossTraining hold (CrossFit) vejer også ENORMT meget op! Jeg har fået utrolig mange venner gennem FW – specielt CrossTraining. Faktisk er næsten hele min nuværende omgangskreds efterhånden der nede fra! Der er en helt særlig hold-ånd, som man bare bliver drevet af! Det er fantastisk.

  Ud over CrossTraining, træner jeg også boksning, kettleCross og thai-bo – og alt sammen det samme sted.

  Skulle jeg nu træne i et CrossFit-center og en bokseklub hver for sig, ville jeg jo skulle suse frem og tilbage hele tiden.

  Her er det hele samlet – og det synes jeg er super godt til mig.

  Faktisk er det blevet en hel livsstil for mig. Jeg er i centeret så snart jeg kan komme afsted med det. Trods to fuldtidsjobs formår jeg ofte at komme ned i centeret omkring 4 gange om ugen!

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin