DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Get your sexy back!

Vi kæmper alle for at få lækre og trænede ben, tonede arme og faste balder, men hvad med ryggen? Jeg har tidligere givet udtryk for hvor vigtig ryggen er i min træningsrutine – både fordi det er smukt, men også fordi jeg har en skade i lænden.

For at se de rygøvelser jeg laver, kan I tjekke mit træningsprogram ud lige her. Men jeg vil altså også anbefale specifikke Youtube videoer til formålet. Jeg har før rost Tiffany Rothes træningsvideoer til skyerne, og jeg gør det gerne igen for hold op de er effektive.

Tiffanys video er baseret på utrolig mange dynamiske øvelser og man får lige pulsen op kort. Viktorias video har derimod mere fokus på specifikke træningsøvelser og kræver man har håndvægte eller andet tungt man kan benytte. Den er dog super effektiv, da hun kombinerer cardio og styrke. Husk det skal virkelig være tungt og brug derfor gerne 4/5 kg.’s håndvægte.

I sammenhæng med andet styrketræning kan dette resultere i en smuk og trænet ryg. Mange af os kender vel til de vinger man kan have når man drejer overkroppen, og de irriterer mig virkelig. Når jeg gennemfører mit program og bruger hjemmetræning, forsvinder de hurtigt. Selvfølgelig kun i kombination med en sund kost og cardio træning selvfølgelig.

Go træning derude :)

http://youtu.be/lOZDN1UnZ9U

http://youtu.be/MZ0faiU7JVE

 

Skriv en kommentar

10 kommentarer til “Get your sexy back!”

 1. Ann skriver:
  7. maj 2012 kl. 16:23

  Kan i ikke lave et indlæg om mad og træning.
  Altså hvad træner i? Hvor tit og sådan. Jeres små vaner og fifs.
  Og af mad, hvad spiser i på en dag og komme med lidt inspiration der :)

 2. Nanna C. skriver:
  7. maj 2012 kl. 17:02

  Kan i anbefale nogle yoga-videoer på youtube? :-)

 3. LilleKrille skriver:
  8. maj 2012 kl. 20:55

  Måske er det ikke lige det rigtige indlæg at spørge, men er nysgerrig over hvor du har købt dit træningstøj og ved du hvor man kan købe nogle billige træningstøj for dem som er på su?

  Jeg elsker denne blog :-D

  • Fit For Livin skriver:
   9. maj 2012 kl. 19:26

   Manget tak :) Og det er et super godt spørgsmål, da det kan være super svært når man er på SU. Jeg er jo selv på SU, så jeg køber faktisk aldrig træningstøj til fuld pris. Jeg køber det altid på ferier, i outlets, i butikker når de har udsalg og på nettet nogle gange. Hvilket træningscenter træner du i? Stadium har fx 15 % på alt hver 2 måned, og der er meget at spare :) Skal du på ferie til sommer? Der er nemlig rigtig meget at spare på Nike, Puma, Adidas osv. Jeg tror jeg vil lave et indlæg om det, da det sikkert er noget mange tænker over og dealer med.

 4. Dina skriver:
  9. maj 2012 kl. 17:21

  Fedt, har lige stået og manglet nogle øvelser til ryggen :) Thanks

  • Fit For Livin skriver:
   9. maj 2012 kl. 19:26

   Ej hvor fedt! Og det var så lidt :)

 5. Mia skriver:
  13. maj 2012 kl. 11:20

  Super fed blog – virkelig inspirerende. Jeg er selv lige startet på hård styrketræning, men kunne godt bruge noget til at supplere op med. Kan du anbefale nogen håndvægte så man kan lave sit eget lille hjemme fitness? :)

  • Fit For Livin skriver:
   13. maj 2012 kl. 16:10

   Mange tak :) Fedt med hård styrketræning. Jeg har dog ikke nogle håndvægte til hjemmebrug, så jeg er måske ikke den rette at spørge. Man kan købe det mange steder online, men jeg ved ikke hvilket mærke der er bedst desværre? :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin