DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Soccer time

Jeg er en fodboldpige (angriber) og har spillet siden jeg var 8 år. For nogle år siden stoppede jeg dog, da jeg flyttede væk fra den by jeg altid har spillet i og fordi det, i min nye klub, blev alt for seriøst. Jeg spillede fordi jeg elsker sporten, adrenalinet der kører i kroppen, fightermentaliteten og ikke mindst træningen. Det er altså noget man forbrænder kalorier ved samtidigt med man får stærke og tonede ben.

Det er ikke mange kvinder der kan lide fodbold, og det er jo forståeligt når man ikke kender sporten eller har prøvet det. Sådan har jeg det med håndbold, synes det er den mest kedelige sportsgren i verden og jeg hader at se det i TV. Tilgengæld ser jeg gladeligt Champions League, EM, VM, topopgør i Superligaen osv. Heldigvis er min tætteste veninder også fodboldentusiaster, så vi har det til fælles.

Nu hvor vi skal flytte meget snart og jeg har født engang, vil jeg igang igen. Jeg savner det så meget, duften af græsset, en kamp en varm sommeraften og drivet for at vinde kampen som et team. Årrhh kan slet ikke vente!

Er der nogen af jer der er fodboldpiger ligesom jeg?

Skriv en kommentar

21 kommentarer til “Soccer time”

 1. Sebrina skriver:
  25. maj 2012 kl. 09:14

  Åh yes! Jeg har spillet siden jeg var 10 år, og var også meget seriøs med unions- og landshold. Det er 4 år siden jeg stoppede men savner det også utroligt meget! Spiller med nogle veninder på fodboldfabrikken, men savner specielt fodbold, træningen og stemningen her når vejret er så skønt. Men for mig er det svært at få arbejde, famile og faste træningstider til at passe sammen. Men når Aya er blevet ældre kan det være jeg kan komme igang igen :-)

  • Fit For Livin skriver:
   25. maj 2012 kl. 09:24

   Yeah, en ligesindet :) Forstår godt det er svært at få til at gå op med familie, job osv., og det blir det også for mig, men hvis jeg nu bare kan spille 2 gange om ugen er jeg lykkelig :) Man savner det så meget!

   • Sebrina (farsprinsesse) skriver:
    25. maj 2012 kl. 15:08

    ja kan fuldt ud forstå dig! Og for det meste handler det jo bare om planlægning! Men nicolai har også sin håndbold, så det kan godt være et puslespil herhjemme i hvert fald :)

 2. Dina skriver:
  25. maj 2012 kl. 09:38

  Jeg er helt klart en fodboldpige :) Jeg har spillet siden jeg kunne gå (hehe ca.), og spiller stadig. Selvom jeg har været skadet et par gange, er jeg altid kommet igang igen. Flyttede dog væk fra min “hjemme” klub, og spillede i en anden, men savnede det sociale og pigerne, så nu kører jeg gladeligt de mange km for at spille med dem :)

  • Fit For Livin skriver:
   25. maj 2012 kl. 10:08

   Fetd du stadigvæk er igang :) Det sociale og medspillerne er så en essentiel del, at man gladeligt kører for det. Sådan har jeg det også :)

 3. Mille skriver:
  25. maj 2012 kl. 09:58

  Jeg har også spillet elitefodbold, og giver dig helt ret i at det er den fedeste sport i verden. Desværre røg jeg ind i en spiseforstyrrelse og har ikke spillet siden! Savner det mere end noget andet i verden og fik helt ondt i maven da jeg så du skrev et indlæg om det!
  Knus EMilie

  • Fit For Livin skriver:
   25. maj 2012 kl. 10:10

   Ej jeg fik det helt dårligt, fordi du ikke spiller længere når du sådan savner det :( Der er ikke nogen udsigt for at du kunne starte igen engang i fremtiden eller? Jeg har aldrig været på eliteniveau, men så må du virkelig også have været drøngod :) Jeg savner det også, især når sommeren er over os, mindes man tilbage på en aftenkamp i solnedgangen hvor humøret er højt og græsset aldrig har duftet bedre.

 4. Heidi skriver:
  25. maj 2012 kl. 17:31

  Jeg er kæmpe fodboldpige (målmand)! Har spillet siden jeg var 7-8, og det er og forbliver min yndlingssport.

  • Fit For Livin skriver:
   26. maj 2012 kl. 09:27

   Fedt! Målmand er sejt og kræver man er modig og tør tage de hårde bolde;) Vil jeg aldrig turde!

 5. Camilla J skriver:
  25. maj 2012 kl. 18:06

  Jeg har været fodboldpige, og savner det virkelig meget. Jeg har siden jeg stoppede været lidt ked af mine (meget) muskuløse og tonede ben der holder ved, men efter i har gjort mig opmærksom på hvor sexet det er at være tonet, synes jeg faktisk de er ret flotte ;-) Så mangler vi bare at få tonet resten af kroppen, haha!

  • Fit For Livin skriver:
   26. maj 2012 kl. 09:29

   En af de bedste kommentarer ever! Hvor er det fedt du ser dine ben på en anden måde nu. Jeg har også ben præget af fodboldtræning og det synes jeg også er sexet. De er så stærke og det tror jeg er en stor hjælp resten af livet :) Ja resten af kroppen måtte gerne følge med, hehe:)

 6. S. skriver:
  25. maj 2012 kl. 19:32

  Åh ja. Jeg er også fodbold pige! Jeg var den irriterende og små-aggressive højre fløj – nøj jeg har trukket et par gule og er blevet råbt rigeligt af, af både halvpinlige forældre og en sur træner. :) Men vi vandt jo… En dum skade er resultatet af, at jeg blev dømt fodboldinvalid for 8 år siden. Man skal ikke spille med en brækket fod, uanset hvor vigtig kampen er…… men heldigvis har jeg stadig CL, hvor jeg kan råbe som en fuldvoksen mand, hvis jeg ikke syntes de gør det godt nok ;) Jeg savner det voldsomt, men har erkendt at det ikke sker igen. Tak for en fin blok, jeg har først lige “spottet” dig og vil helt sikkert følge med løbende. Også selvom der kommer lidt baby snak ind over – det bliver nok også min tid snart :) Tillykke med det! Rigtig god aften.

  • Fit For Livin skriver:
   26. maj 2012 kl. 09:31

   Haha, jeg tror godt jeg kender den type og havde det nok også lidt selv ;) Det vigtigste er jo I vandt, og så er de gule kort glemt igen. Øv med skaden og nej man skal ikke spille med en brækket fod :( Men hvad gør man ikke for fodbold. Haha, jeg råber også af fodbold og hidser mig helt vildt op. Nogen gange for meget ;)

   Vi er glade for du har lyst til at hængende :) Og skønt at du snart selv skal lave baby. Det er fantastisk!

 7. Helene skriver:
  26. maj 2012 kl. 15:39

  Fodbold er det fedeste i verden, det giver et vildt kick at spille en kamp, og man føler sig så tough, samtidig med man virkelig træner sin mentalitet til at holde ud. Jeg elsker det, og jeg har spillet det i ni-ti år nu. Det er virkelig fedt, at man kan se sine fremskridt, og så er det bare en skidegod holdsport, hvor man finder mange gode venner! Og så har jeg også en rigtig god træner – det er nok noget af det vigtigste. :) Så ja for pokker, jeg er fodboldpige! ;)

  • Fit For Livin skriver:
   27. maj 2012 kl. 19:28

   Det er nemlig SÅ fedt! Jeg føler mig også vildt tough og som superwoman, haha :) Du er så heldig du stadig spiller og har en skøn klub med gode venner og træner, håber det bliver mig igen :)

 8. Maia B. skriver:
  26. maj 2012 kl. 20:55

  Aldrig. i. mit. liv.
  Jeg er SÅ bange for bolde! :D Jeg skal ikke være i nærheden af det :D
  Men alt det andet (ud over bolden, og det at man bliver beskidt af jord..), lyder mega fedt! :D

  • Fit For Livin skriver:
   27. maj 2012 kl. 19:28

   Haha :) Jeg må indrømme jeg også er bange for bolde, og derfor tør jeg aldrig stå på mål! Men ja, alt det andet er super fedt (også at blive beskidt, hehe).

 9. Sandra / Fru H-T skriver:
  28. maj 2012 kl. 17:54

  Jep, jeg er også fodboldpige! Startede til indendørs, fortsatte med udendørs, blev målmand og sluttede på toppen! ;) Haha ej, det blev aldrig større end seniordamer i RIF, men det var fede 5 år! Jeg savner at spille indimellem, men jeg er blevet for tung…måske det skulle være et mål, at starte igen når jeg har tabt mig? :)
  Og ja, fodbold i tv: I.LOVE.IT!!! Glæder jeg mig til det forestående EM? Ja, det tror jeg da nok jeg gør!! ;D

  • Fit For Livin skriver:
   28. maj 2012 kl. 18:07

   Fedt at der er en til fodboldpige! Vi kan snart starte vores eget hold ;) Det var nemlig de fedeste motionsår, man glædede sig altid og det var aldrig en pligt! Det vil da være et godt mål at sætte sig for, at virkelig dyrke noget man kan lide :) EM bliver for viiiiildt!

 10. Ane skriver:
  18. august 2012 kl. 22:18

  Jeg elsker fodbold! Jeg har spillet i mange år. Jeg startede som 4-årig og fik kæmpet mig op på et rimelig højt niveau som både bød sig på talenttræning og tilbud om spillerkontrakt i en alder af 15 år – jeg takkede nej, fordi det hele, blev for seriøst.. Alt det sjove gik ligesom af ballonen, hele oplevelsen med talenttræning osv. fik mig til at stoppe helt med fodbold. Jeg savner fodbold inderligt, og jeg kan også mærke, at jeg snart skal i gang igen, måske er jeg i dag mere rustet til at komme op på et højt niveau, men der skal være plads til, at man kan kunne grine af fejltagelser på fodboldbanen :)

  Jeg synes egentlig, det er ærgerligt, at kvindefodbold ikke er ligeså langt fremme i Danmark, som i Norge og Sverige. For kvindefodbold er sgu da herre nice!

  • Fit For Livin skriver:
   19. august 2012 kl. 12:43

   Århh det lyder ligesom mig. Det blev også bare alt for seriøst. Jeg var slet ikke så god som dig, men kunne mærke jeg primært spillede for at have det sjovt :) Jeg savner det også, og jeg håber du kommet igang igen. Og du har ret, det er så æregeligt, det er jo vildt underholdende. Jeg elsker også at se fx det amerikanske kvindelandshold spille, der er det jo vildt populært :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin