DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Anmeldelse af Reebok Realflex

Vi har siden dette indlæg været ret hooked på Reeboks Realflex, og Rasmus var overbevist om det skulle være hans nye crossfit sko. Det var dog vigtigt de blev testet ordentligt i en butik, for at se om der var noget om snakken, og det var der!

De er lige så behagelige som Nike Free, men støtter foden meget bedre. Jeg vil nok ikke vælge sådan et par hvis man udelukkende løbetræner. Derimod er de bedre egnet til workouts der inkluderer en masse hop og bevægelse, såsom crossfit, boksning, step m.m.

De var dog meget små i størrelsen, så man skal nok gå et helt til halvandet nr. op. Det var i hvert fald tilfældet her. Derudover var de tilgængelig inde i Aarhus midtby i 2 farver vi aldrig havde set før, men desværre ikke i den sorte/grønne eller sorte/pink kombination som var vores favoritter. Det havde de tilgengæld ude i Cityvest, så Rasmus fik købt et par.

Jeg venter lige til jeg skal igang med træning igen, da jeg ikke lige har de 800 kr. som de koster. Men så skal de også være mine :)

Overall lever de virkelig op til det de lover, og de er klart anbefalelsesværdige. De kan både købes online via Intersports hjemmeside og i Intersports fysiske butikker. De har dog lige fået dem hjem, så det er ikke alle farver der er tilgængelig i alle butikker endnu.

Hvis du selv vil vinde et par labre Reebok Realflex, så klik her på nedenstående billede for at deltage i konkurrencen. Derudover kan du også vinde personlig crossfit træning, nice!

English: We are so in love with the new Reebok Realflex that we had to try them on. They are really as good as they promise, and Rasmus bought a pair for his cross fit workouts.

Skriv en kommentar

11 kommentarer til “Anmeldelse af Reebok Realflex”

 1. Diana skriver:
  12. september 2012 kl. 16:06

  Jeg prøvede dem her den anden dag, da jeg manglede nye træningssko, men jeg synes, at jeg “faldt lidt frem” i dem… Jeg synes ellers de er fine og dejligt, at de støtter foden bedre – trist!

  • Fit For Livin skriver:
   12. september 2012 kl. 17:36

   Så var det godt du prøvede dem :) Men øv de ikke fungerede. Jeg skal altid prøve sko, især træningssko, inden køb, da nogen sko bare ikke er lavet til alle. Jeg synes også de var lidt smalle i det, nu gør det ikke mig noget, tværtimod, men kunne forestille mig at en person med en bred fod lige skulle vende sig til det :)

 2. healthmyway skriver:
  12. september 2012 kl. 17:26

  Fedt fedt fedt med en anmeldelse – det var lige, hvad jeg manglede, før jeg nu vil hoppe ud og se på dem i Intersport! :) Tak, og god aften…

  • Fit For Livin skriver:
   12. september 2012 kl. 17:37

   Godt du kun bruge den :) Jeg håber de passer dig godt.

 3. Simone skriver:
  12. september 2012 kl. 17:41

  Har lige købt dem i dag! Og skal ned og prøve dem i aften. Glæder mig meget. Man føler nærmest ikke at man har dem på.
  Og så kunne jeg få dem helt enkle med hvid sål og ellers sorte. Så jeg er glad og klar til at give den skalle i mine nye sko :)

  • Fit For Livin skriver:
   12. september 2012 kl. 18:55

   Ej, du må endelig skrive hvad du synes :) Rasmus synes de var vildt gode at træne i, men det kunne være sjovt at høre hvad andre synes. Ja, det føles som om man svæver afsted :) Hvad farve endte du så med?

   • Simone skriver:
    12. september 2012 kl. 20:40

    Har simpelthen haft den bedste træning længe! Jeg var på løbebånd, og selvom de jo sælges mere som en crossfit sko så synes jeg simpelthen de var så behagelige.
    Er lige startet træning igen efter en knæoperation og har kæmpet med formen siden. Og pludselig løb og løb jeg – 7.3 km. Er simpelthen så høj over det!! Kan slet ikke vente til næste træning.

    Helt klart anbefaling af skoene :)

    • Fit For Livin skriver:
     13. september 2012 kl. 11:04

     EJ hvor er det fedt at høre, også at de kunne løbes i på løbebånd :) Forstår godt du er helt høj, det er den fedeste følelse ever. Og vildt flot du løb så langt efter en operation. Glæder mig helt til at få dem købt nu :)

   • Simone skriver:
    12. september 2012 kl. 20:41

    Og jeg endte med helt sorte. Og så en hvid sål! :)

 4. Charlie skriver:
  12. september 2012 kl. 17:41

  Woop, det lyder godt at de er lidt små i størrelsen, jeg har simpelthen så svært ved at finde træningssko i str. 35, men hvis jeg kan passe 36 i disse er det jo bare perfekt – nu er jeg endnu mere hooked på dem (jeg venter dog, ligesom dig, lige til jeg skal i gang med at træne for alvor igen :-)

  • Fit For Livin skriver:
   12. september 2012 kl. 18:56

   Nå ja, det kan jeg godt se, det må klart være en fordel for folk med små fødder :) Ja, de vil bare samle støv her nu og det er synd, så kun man måske ønske sig dem i julegave :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin