DanishEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish

Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

My dreambody

Hold nu op nedenstående piger har sindsyge flotte kroppe. MEN der er også lang vej. Jeg håber dog og tror på det kan opnåes en dag :)

Jeg er sindsyg øm i kroppen efter crossfit i går (det kan virkelig anbefales) og derfor var styrketræning og cardio ekstra hårdt i dag. Vores aften bruges på lækker og sund aftensmad, Jersey Shore marathon og Divaer i junglen. Senere skal vi forkæles med de hjemmelavede og forholdsvise sunde boller vi bagte igår (opskrift kommer i morgen). De smager virkelig godt! God aften piger!

Homemade buns!

 

 

Skriv en kommentar

10 kommentarer til “My dreambody”

 1. Ditte skriver:
  12. marts 2012 kl. 20:50

  Shit nogle lækte kroppe. Kig evt. forbi mig også.

  http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

  • Fit For Livin skriver:
   12. marts 2012 kl. 21:18

   Ja, ik? :) Jeg kigger forbi.

 2. louise skriver:
  12. marts 2012 kl. 22:11

  Ej okay! Det er jo nogle sindsyge kroppe, det når jeg sgu aldrig :( Med mindre jeg går på salatkur og dyrker alt for meget motion… hmm… men det er jo også det der skal til, desværre.. hehe.

  • Fit For Livin skriver:
   12. marts 2012 kl. 22:15

   Nu har begge piger også højt sandsynligt kunstige bryster, så det ser ekstra vildt ud he he :) Men selve harmonien mellem deres kroppe er opnåelige for mange piger, da de ikke er victorias secret model tynde :) Og du kan sagtens opnå det resultat uden salatkur og motion hver dag, men det tager nok et års tid hvor man er meget dedikeret:)

 3. nana kyhn skriver:
  13. marts 2012 kl. 10:33

  Jeg har lige set din blog i dag (via YouBlush bloggen – så det kan betale sig at linke ;-))! Har siddet og kigget hele din blog igennem og jeg kan simpelt hen ikke få nok – meget motiverende og faktisk noget lignende hvad jeg selv ville starte en blog om, men når din blog er så perfekt tror jeg bare jeg dropper det ;-)! jeg styrketræner, løber og spiser sundt i hverdagene (i weekenden går jeg helt amok, nok fordi jeg er rimelig tilfreds med min krop og stadig vil “leve” – dog kan jeg mærke at sukkertrangen som ellers var så godt som væk, er kommet lidt igen – og der var citatet fra et af dine billeder med kvinden med vandmelonen rigtig godt!). Tak for en dejlig inspirerende blog – nu tager jeg i FW !:-)

  • Fit For Livin skriver:
   13. marts 2012 kl. 10:39

   Hvor er du sød! :) Det er så dejligt at høre at andre kan finde inspiration i det vi laver og de billeder vi deler, og hjælpe en til selv at komme igang med sund kost og motion. Jeg synes du skal starte din egen blog hvis du har lyst, der er ikke mange blogs inden for den her kategori, og med øget fokus på velvære, sundhed og helbred, er der klart et marked for det vil jeg mene:) Og hvem ved, jeg er sikker på du kan bidrage med din helt egen vinkel.

   Du lyder også rigtig aktiv og som om du har styr på det, og så er det helt okay at man skejer ud i weekenden. Det er dejligt at høre du er tilfreds med din krop, hvis bare flere kvinder havde det syn på sig selv, vil verden være et meget bedre sted! :)

 4. Simone skriver:
  13. marts 2012 kl. 15:05

  Håber også på at jeg kommer til at se sådan ud en dag! ;)

  //Simone – voresboble.dk

  • Fit For Livin skriver:
   13. marts 2012 kl. 15:22

   Også mig :)

 5. Stine skriver:
  15. maj 2012 kl. 12:00

  Ja, sikke nogle flotte kroppe! og hvor er det fedt at de ikke er ultra tynde, men har former :-)
  Jeg kom til at tænke på, hvordan det egentlig går med jeres mål? har du tabt de kilo du gerne ville? og er din kæreste steget i vægt? er du begyndt at kunne se resultater af den sunde kost og træningen, på din krop? og i så fald hvordan? :-) jeg ved ikke om i allerede har skrevet om det, men jeg synes i hvert fald at det kunne være spændende at høre hvordan det går :-)

  Endnu engang – fantastisk blog i har! :-)

  Kh. Stine

  • Fit For Livin skriver:
   15. maj 2012 kl. 17:08

   Lige præcis! :) Jeg nåede at tabe de fleste, men står nu i stilstand af specifikke grunde. Der kommer et opdateret indlæg om det i næste uge. Min kæreste steg i vægt og opnåede hans mål på 3 måneder. Han er så sej og viljestærk og gennemfører altid :) Jeg begyndte hurtigt at kunne se resultater, både at jeg blev mere tonet og tabte mig lidt af kombinationen af sund kost og motion. Allerede efter 1 uge begyndte jeg at se resultater, så hvis man kan holde ved og gør det ordentligt så går det hurtigt :)

Følg Fit 4 Livin':

Fit 4 Livin' - bloglovin Fit 4 Livin' - bloglovin

INSTAGRAM

@fit4livin